Mit gondoltok, normális, hogy nagyon szeretek egyedül lenni?
Nincsenek barátaim, abszolút nem vágyom párkapcsolatra, valahogy mindent egyedül szeretek csinálni...
Nem járok szórakozni sem. Ha társas közegbe kerülök, szívesen beszélgetek, de ez bőven elég. Mellesleg közel vagyok a 30-hoz...
Udvarlókat is hárítom, egyáltalán nincs szükségem párra.
Néha vágyom arra, hogy valakivel találkozzam és elmenjünk pl. moziba, de olyankor mindig alig várom, hogy hazaérjek...
Furcsa, nem? :)
Szimpatikus a nyugalmad. Szerintem ez pontosan így jó, ahogy most teszel, mert a Te életkorodban nincs ok a kapkodásra, bőven van időd. Manapság a családalapítás, gyerekvállalás annyira kitolódott, hogy 40-es nőknél sem kapja fel senki a fejét, ha gyereket szül. Talán már most is van a környezetedben (korosztályodban) olyan, aki már a váláson is túl van, jobb azt alaposan megfontolni:-)
A barátság egy külön kérdés, mert a nőknél ez mást jelent ÁLTALÁBAN, mint a férfiaknál. Nőknél ritkább a hosszú barátság és más a tartalma is. Általában azonos élethelyzetben élők barátkoznak, de ha valamelyiknek megváltoznak a körülményei, akkor a barátság is fellazul, vagy teljesen megszűnik. Nem tudom ezt egészen jól megfogalmazni.... de nagyon más. Egyébként is a barát (csak barát) a kisebb gond. Vannak olyan típusú emberek, akiknek ilyenre semmi szükségük, csak felszínes baráti kapcsolataik vannak. Az is éppen elég egy kiegyensúlyozott személyiségnek, aki nem szorul állandóan baráti támogatásra, megerősítésre. Szóval.... semmi gond.
Én is szeretek egyedül lenni, sokszor akkor jönnek a legjobb ötleteim és akkor vagyok a legszabadabb.
Viszont én vágyom a társaságra is... csak nem adatik meg túl sokszor sajnos. Részben azért is lesem ezt a kategóriát, hogy hátha lesz itt valaki a közelből, aki hasonló helyzetben van :)
19/L (Baranya)
Nekem is ez a természetes. Családom is kicsi, egyik szülőmnek sincs testvére, sajnos a nagyszüleim már rég elmentek mindkét oldalról, keresztszülőkkel nem igazán tartjuk a kapcsolatot...vagyis csak felszínesen. A testvérem már elköltözött itthonról. Van, akinek hatalmas a rokonsága és ott mindig van valami alkalom, hogy összejöjjenek, nagy a nyüzsgés...volt, hogy belecsöppentem egy ilyen körbe a volt kapcsolatom jóvoltából, de őszintén szólva, talán az első 2 ilyen összejövetel még jó is volt, aztán már a hátam közepére sem kívántam... nekem ez nincs megszokva.
Biztosan függ ettől is, hogy valaki szereti a nyüzsit, valaki pedig a csendet, nyugalmat és az egyedüllétet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!