Szeretek az emberek szemébe nézni! Van ember rajtam kívül, aki szeret más emberek szemébe nézni?
Egy ideje azt vettem észre,hogy engem megnyugtat, ha valakinek a szemébe tudok nézni, pl: ha megyek az utcán, és belenézek valaki szemébe, és utánna több ember szemébe, akkor mindig jobb kedvem lesz, jobban érzem magam...Ez olyan furcsa, mintha ez is valami beteges dolog lenne,mint pl: ha valaki nem néz soha senki szemébe.
Nem csak ha beszélnek hozzám, akkor is ha nem,csak elmennek mellettem, vagy csak állok és körbenézek.
Van valaki rajtam kívül, aki szeret szemkontaktust tartani?
van
de van olyan aki nagyon nem
szóval ezen tevékenységed saját testiépséged megóvása érdekében hanyagold
Változnak az emberek, engem ma már nagyon idegesít, ha néznek.
Vidéken van az, ha megyek autóval valahova, belebámulnak a képembe. Nagyobb városokban, ahol értelmesebb, kulturáltabb emberek vannak, ott nem szokás.
szóval ezen tevékenységed saját testiépséged megóvása érdekében hanyagold'
:D Igen ezt olvastam több helyen is,hogy kötekedés tárgya lehet.
Nos,én lány vagyok egyrészt kezdjük ott, szóval talán fiú,de csak TALÁN,nem akarna nekem jönni.
Másrészt, pedig ez a két dolog kölcsönös, ha valakinek a szemébe bámulok,Ő is az enyémbe,máskép max az arcát bámulnám:D.
Ez miatt még nem is kaptam azt hiszem, 'mit nézel?' kérdéseket,gyakran nézek oda valakire,aki már előtte nézett:).
De akkor vannak itt még emberek,akik szeretnek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!