Miért hiszik itt egyesek, hogy mindenki velük foglalkozik?
Van, aki meg van győződve róla, hogy azért állítanak egyesek karácsonyfát, fotózzák az ajándékokat, és osztják meg Instán, Fb-n, hogy őket bosszantsák, és nem azért, hogy a barátaikkal megoszthassák. Így mindenki látja, nem kell külön üzenetben küldözgetni a képeket, kinek van arra ideje, amikor az irigykedőkkel ellentétben lefoglalja őket, hogy a barátaikkal, családjukkal ünnepeljenek.
Egy példa (K-kérdező, V-válaszoló):
K: "Nem az volt a kérdés, hogy tetszik vagy nem tetszik nekem, hanem, hogy MIÉÉÉRT, rakják fel? Mi a céljuk vele? Amúgy se így működik, hogy ha nem tetszik nem nézem, mert ott van a hírfolyamba vagy 50 fa (hűű ennyire látszik mennyire egyedi, egymás majmolása, felraktad? Felrakom én is!) jó utólag törölhetem, de akkor is láttam már ha akartam ha nem"
V: "Mert szeretné megmutatni a szeretteinek. Te is gazdagékra irigykedsz, vagy mi bajod?
Senkit nem érdekel, hogy nem tetszik neked, ugyanis mindenki magasról tesz rá még arra is, hogy létezel, nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük"
K: "nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük"
Hát ez a nap kommentje...:D
15. De hogy megcáfoljam a fas.zságaid: Ha a szeretteikkel osztják meg, akkor én miért is látom? Nem tud létrehozni egy csoportot? Pont hogy velem foglalkozik, mert akarja, hogy lássam, meg mindenki lássa, pont ez a célja vele. Bele is betegednének sokan ha nem rakhaznák ki. És persze majd pont azoknak van élete, meg azoknak nincs ideje semmire, akik minden fisztfas.zt kiposztolnak a facebookra...nagyon facepalm komment volt, már bocs. :D"
V:"Annyira tesz rád, hogy nem fog azért csoportot létrehozni, hogy te ne lásd. Iratkozz le"
Miért kell egyátalán más életével, más karácsonyfájával foglalkozni?
Én pl szeretek Fb-s, Instás képekből inspirálódni, akár fadíszítést illetően is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!