Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik itt egyesek,...

Miért hiszik itt egyesek, hogy mindenki velük foglalkozik?

Figyelt kérdés

Van, aki meg van győződve róla, hogy azért állítanak egyesek karácsonyfát, fotózzák az ajándékokat, és osztják meg Instán, Fb-n, hogy őket bosszantsák, és nem azért, hogy a barátaikkal megoszthassák. Így mindenki látja, nem kell külön üzenetben küldözgetni a képeket, kinek van arra ideje, amikor az irigykedőkkel ellentétben lefoglalja őket, hogy a barátaikkal, családjukkal ünnepeljenek.

Egy példa (K-kérdező, V-válaszoló):

K: "Nem az volt a kérdés, hogy tetszik vagy nem tetszik nekem, hanem, hogy MIÉÉÉRT, rakják fel? Mi a céljuk vele? Amúgy se így működik, hogy ha nem tetszik nem nézem, mert ott van a hírfolyamba vagy 50 fa (hűű ennyire látszik mennyire egyedi, egymás majmolása, felraktad? Felrakom én is!) jó utólag törölhetem, de akkor is láttam már ha akartam ha nem"

V: "Mert szeretné megmutatni a szeretteinek. Te is gazdagékra irigykedsz, vagy mi bajod?

Senkit nem érdekel, hogy nem tetszik neked, ugyanis mindenki magasról tesz rá még arra is, hogy létezel, nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük"

K: "nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük"

Hát ez a nap kommentje...:D

15. De hogy megcáfoljam a fas.zságaid: Ha a szeretteikkel osztják meg, akkor én miért is látom? Nem tud létrehozni egy csoportot? Pont hogy velem foglalkozik, mert akarja, hogy lássam, meg mindenki lássa, pont ez a célja vele. Bele is betegednének sokan ha nem rakhaznák ki. És persze majd pont azoknak van élete, meg azoknak nincs ideje semmire, akik minden fisztfas.zt kiposztolnak a facebookra...nagyon facepalm komment volt, már bocs. :D"

V:"Annyira tesz rád, hogy nem fog azért csoportot létrehozni, hogy te ne lásd. Iratkozz le"

Miért kell egyátalán más életével, más karácsonyfájával foglalkozni?

Én pl szeretek Fb-s, Instás képekből inspirálódni, akár fadíszítést illetően is.

2015. dec. 25. 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:
65%
Ehh, ez vicces. Az van, hogy az irigység fáj, nagyon. Ennél jobban már csak egy dolog fáj: odaállni a tükör elé és beismerni, hogy igenis irigy vagyok, zavar mások boldogsága, pénze, szerencséje, szépsége... marad a másik hibáztatása "azért csinálja, hogy dicsekedjen, mert ő rossz" mert ezt egyszerűbb.
2015. dec. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!