Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság mindig azt mondják,...

Manapság mindig azt mondják, hogy a mai 15 éves "gyerekek" milyen szánalmas alkoholista barmok, hogy a 13 évesek mindig cigiznek, stb. miért?

Figyelt kérdés
Szerintem ezt nagyon eltúlozzák, sőt mi több, ez hüleség. Nektek mi a véleményetek erről? Tényleg így látjátok a mai fiatalokat?
2015. dec. 30. 14:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én sosem cigiztem és a füvet sem próbáltam ki, mégsem élek börtönben. Van életem, vannak barátaim. Dolgoztam nyáron. Ha balhé van akkor azt egyedül intezem. Nem tudom mi az a Mr. Busta meg a másikat se.
2015. dec. 30. 17:23
 12/22 anonim ***** válasza:

# 6

Ott a pont.

30 éves vagyok, annak idején nálunk is ez ment, csak nem volt facebook és nem lehetett megosztani.

Ugyanúgy megvolt a link agresszív réteg - pl. mi sulinkban sok szkinhead volt, agresszívak voltak, verekedtek, tanárt fenyegettek vagy ott voltak a művészek, azok közül sok igazi alkesz került ki.

2015. dec. 30. 17:50
 13/22 anonim ***** válasza:
46%
Nekem hiányzik belőlük az AKTÍV extrémitás. Ha csinálnának valamit, akkor én sok mindennel egyetértek. Ha valami eszméből vagy ideológiából pitypangot visznek egy emlékműhöz, vagy téglákból építenek valami jelképes dolgot, amivel üzennek valakinek, akkor az tök jó. De az, hogy elmennek egy helyre és leisszák magukat az egy inaktív extrémitás, mint amikor az aranyhal úgy dönt, hogy biciklizni megy, csak aztán viszont úgy dönt, hogy biciklizni megy.
2015. dec. 30. 17:50
 14/22 anonim ***** válasza:
48%

Mert ez az igazság.

A mai gyerekek többségének a tojáshéjj a seggén van,de már discoba jár,cigizik és menőzik.Egész nap a gép előtt ülnek,nyomogatják a tégla méretű telefonjaikat meg tablettjeiket.Én 13 évesen kaptam meg az első telefonomat,az se volt téglaméretű de a céljaimnak megfelelt.Emlékszem,mindig a szomszédból loptunk almát,a szomszéd bácsi meg mindig veszekedett ránk.Kint fociztunk,tazot gyűjtöttünk,yu-gi-oh kártyával játszottunk.AZ volt az igazi gyerekkor számomra és jobbat nem is kívánhatnék.

És most?"YOLO" és "SWAG" feliratú sapkákkal,iphone és S6-os telefonokkal,lenéző jellemmel járnak a fiatalok,némelyikük már nem is szűz(ilyen is van).Ez pedig egy elindult hülye,nyomorék kezdeményezés volt,hogy bejöttek a kifinomult,új,stílusos bershka meg tudja a rák milyen új fajta dolgok,amik a világ "modernebbé tételére"akar buzdítani,de csak butít.

2015. dec. 30. 19:15
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Az megvan hogy ez csak hülye általánosítás és a fiatalok nagy része nem ilyen?
2015. dec. 30. 20:41
 16/22 A kérdező kommentje:

az az igazság,hogy én 16 éves vagyok,szóval még bőven benne vagyok ebben a korosztályban.ezért is nem értem.az én környezetemben nincsenek ilyenek.vannak persze olyanok,akiknek elítélem az értékrendjüket,illetve szánalmasnak tartom a folyamatos szelfizgetést,sőt cigissel is találkoztam már,de hogy nem szüzek,és a többség iszik is,ez itt,az én élet környezetemben nem igaz.pedig nem egy kis faluban élek.

Tényleg ez történik,és csak én vagyok olyan szerencsés,hogy nem ilyen környezetben növök fel?

Vagy a "nagyok" látják csak így,akiknek a modern világ idegen?

2015. dec. 30. 21:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért mondják mert tényleg így van. A barátaim is cigiznek és isznak. Az osztályunkba matekórán cigit töltenek szünetbe meg cserélgetnek. A táskában könyv helyett bort hoznak. Tesióra előtt néha arról beszélnek hogy tegnap milyen jót b*sztak. Vagy hogy éppen hány csávóval smárolt az este. Elég gáz. 15/l
2015. dec. 30. 22:07
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is szoktam jót szexelni, de nem beszélgetek erről a suliban :D
2015. dec. 30. 23:59
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyszerűen az embereknek mindig kell bűnbak.

Amire mutogathatnak, hogy na ez felelős a világ romlásáért, jaj a mi időnkben ilyen nem vót, stb.

pl. mai fiatalok, zsidók, nők, homoszexuálisok.

Ettől valahogy jobbnak érzik magukat. Ítélkezni.

2015. dec. 31. 01:22
 20/22 anonim ***** válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van.
2015. dec. 31. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!