Ti mit tennétek?
Én elhiszem, hogy pofátlan, hogy nem ad haza semmit, de igazából tényleg a mamád fia. Mit vársz? Hogy kirakja a saját fiát a lakásból?
Ahogy leírtad, igazából csak egy teher, de nem terrorizál, nem ver benneteket, csak olyan léhűtő alkesz.
Mamád kap nyugdíjat, anyukád is, te is dolgozni fogsz jövőre, tehát ha a koma még nem is ad semmit haza, akkor is van\lesz bevételi forrás.
Én egy idióta miatt biztos nem költöznék el, bár tény, némileg kiszolgáltatott helyzetben vagytok.
Esetleg még azt tudom javasolni amit fentebb is javasoltak, hogy ha már te is dolgozol, akkor anyukáddal és húgoddal keressetek albérletet.
Én mindent értek,egy tipikus tahó kolonc, de neked meg azt kell megértened, hogy a mamád fia.
Majd ha neked is lesz gyereked, akkor helyére kerül neked is ez az egész história, mert az is lehet, majd drogos lesz vagy gyilkos, de akkor is a te kölköd lesz.
Ha elhatároztad magadat, hogy biztos lépsz, akkor mi a kérdés amúgy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!