Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Meddig kellett volna várnom,...

Meddig kellett volna várnom, hogy a családom eldöntse a programot és most ezért én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

A húgom meg az anyám állandóan összevannak nőve mióta a húgom szült. Jövőhéten lesz az unokahúgom születésnapja, pont a hosszú hétvégére, vagyis péntekre esik. Kérdeztem a húgom,hogy terveznek szülinapozást jövőhétre. Konkrét választ nem adott, nem tudja mert anyám szombaton éjszaka dolgozik, apám vasárnap. Valószínűleg akkor a férje családjával ünnepelnek. Mondom akkor jó, mert mi elutaznánk pár napra ott.

Ma jött a telefon, hogy akkor pénteken szülinapi buli. Ezzel egyidejűleg a megsértődés, hogy pont most kell elutazni. Direkt kérdeztem időben hogy készüljünk.

tegnap 19:55
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Természetesen te gondolkodsz normálisan. Fújják föl magukat!

Ha fontos a te jelenléted, akkor átteszik másik hétvégére. Ha nem, akkor meg ne is izgasd magad rajta.

tegnap 20:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a kérdést nem értem. Én megkérdezem, ha nem kapok választ szervezek programot, onnantól meg simán megmondom, hogy nem kaptam választ és nem önigazolást várok.
tegnap 20:09
 3/10 anonim ***** válasza:
5%
Mondjuk ha a szuleidnek nem jó szombat és vasárnap, akkor logikus hogy ha már pénteken lesz a szülinap, akkor megtartsák pénteken. Ha fontosak lennének, akkor számítottál volna erre, és max lett volna egy napod, amin pihen az egész család, de te kell programozz. Akkor menj, de ne csodálkozz, hogy megharagszanak. Őket is meglehet érteni.
tegnap 20:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért kérdeztem meg, mert nekem is ez lett volna a logikus. De pénteken a húgom férje dolgozik ezért az alapból nem volt jó.
tegnap 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány éves az unokahúgod?
tegnap 21:24
 6/10 A kérdező kommentje:
2 éves lesz
tegnap 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:

"De pénteken a húgom férje dolgozik ezért az alapból nem volt jó."

Végülis részletkérdés, de hogy lett akkor mégis péntek?

Ti már csütörtökön elutaztok?

tegnap 21:48
 8/10 A kérdező kommentje:

Mert a férje végülis megoldotta, hogy előbb eljöjjön munkából ezért lehet aznap. Bocsánat ezt bele írhattam volna fent.

Már szerda délután megyünk mi.

tegnap 22:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Érezzétek jól magatokat! A kicsit bármikor felköszönthetitek, nem ragaszkodik a péntekhez.
tegnap 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Erről van szó, a kétéves bármikor örülni fog, ha megköszöntitek. Csak a felnőttek olyan idióták, hogy ebből sértődést csinálnak.
tegnap 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!