Meddig kellett volna várnom, hogy a családom eldöntse a programot és most ezért én vagyok a rossz?
A húgom meg az anyám állandóan összevannak nőve mióta a húgom szült. Jövőhéten lesz az unokahúgom születésnapja, pont a hosszú hétvégére, vagyis péntekre esik. Kérdeztem a húgom,hogy terveznek szülinapozást jövőhétre. Konkrét választ nem adott, nem tudja mert anyám szombaton éjszaka dolgozik, apám vasárnap. Valószínűleg akkor a férje családjával ünnepelnek. Mondom akkor jó, mert mi elutaznánk pár napra ott.
Ma jött a telefon, hogy akkor pénteken szülinapi buli. Ezzel egyidejűleg a megsértődés, hogy pont most kell elutazni. Direkt kérdeztem időben hogy készüljünk.

Természetesen te gondolkodsz normálisan. Fújják föl magukat!
Ha fontos a te jelenléted, akkor átteszik másik hétvégére. Ha nem, akkor meg ne is izgasd magad rajta.

"De pénteken a húgom férje dolgozik ezért az alapból nem volt jó."
Végülis részletkérdés, de hogy lett akkor mégis péntek?
Ti már csütörtökön elutaztok?
Mert a férje végülis megoldotta, hogy előbb eljöjjön munkából ezért lehet aznap. Bocsánat ezt bele írhattam volna fent.
Már szerda délután megyünk mi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!