Manapság mindig azt mondják, hogy a mai 15 éves "gyerekek" milyen szánalmas alkoholista barmok, hogy a 13 évesek mindig cigiznek, stb. miért?
A mai fiatalok sem rosszabbak, mint annak idején mi voltunk. Csak akkor nagyobb volt a szülői szigor. A másik véglet..
Anyám még annak idején kísért a bálba. (jaj!)
Első udvarlóhoz illett férjhez menni, mert mit szól a falu, a környezet. A lány jó híre! Lehetőleg szűzen...
Maga volt a pokol az a fiatalság. Lehet, ez meg a másik véglet. De inkább ez, mint a börtönbe zárt fiatalság.
Koromat nem írom, rájöhettetek, igen régen születtem.
Mert ez az igazság. Ha voltál az elmúlt években buliban ezt látni. Meg az utcákon is. Dolgozni nem dolgoztak még életükben, a pénzt meg kikönyörgik otthon aztán ők a nagy vagányok. Ez a réteg hallgatja azt a drogos Mr.Missh-t meg a Mr.Busta-t. Menő ha füveznek meg ők a gengszterek, aztán ha balhé van apucinak szólnak.
(Hozzáteszem épp tegnap volt hogy Pesten kamaszok késeltek, nem az első eset, és nem is az utolsó...)
Szerintem azzal van a baj, hogy ez egyre publikusabb és egyre többen vállalják fel, mert ez menő, hogy széthányjuk az utcán meg teljesen beállva kerülnek fel a bulifotók a facebook ra.
Én ide vezetném vissza ezt a dolgot, nem az, hogy régen mi volt... Régen nem jött szembe veled ez a dolog, csak tudtál, hallottál erről, most meg egyszerűen akaratlanul is ezt látod mindenfele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!