Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért rakja fel mindenki a...

Miért rakja fel mindenki a facebookra a a szájbatekert karácsonyfáját?

Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 07:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%
Nem az a kérdés, hogy tetszik vagy nem tetszik nekem, hanem, hogy MIÉÉÉRT, háborodsz fel? Mi a célod vele?
2015. dec. 25. 09:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Én még most karácsonykor sem osztok meg semmit magamról. A karácsonyfánkat 1-2 embernek lefényképeztem és elküldtem, de nem úgy,hogy mindenki látja. :)
2015. dec. 25. 10:26
 13/22 anonim ***** válasza:
94%
Ha lenne a fészbukon 'nem tetszik' gomb, akkor lehet hogy kevesebben raknák fel a sok bénaságot. Azért rakja fel a sok agyhalott, mert a lájkoktól jobban érzi magát. Mint a tinilány aki naponta szelfizi magát mert önbizalomhiányos szegényke és a lájk élteti. Érzelmi nyomorékok.
2015. dec. 25. 11:13
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert a Facebook a magamutogatás és a kivagyiság lehető legjobb helyszíne.

Én nem vagyok fenn és nem is leszek.

2015. dec. 25. 12:35
 15/22 anonim ***** válasza:
20%

Mert szeretné megmutatni a szeretteinek. Te is gazdagékra irigykedsz, vagy mi bajod?

Senkit nem érdekel, hogy nem tetszik neked, ugyanis mindenki magasról tesz rá még arra is, hogy létezel, nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük

2015. dec. 25. 13:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Most ha az a kérdés, hogy akik kirakják azok miért rakják ki, minek olyan válaszokat írni, hogy én nem rakom ki? Kit érdekel? Még is hogy jön ide? Nem is értem...
2015. dec. 25. 15:51
 17/22 anonim ***** válasza:
73%
# 15 Igen bizonyára akiknek az az első ha feldíszítik, hogy csináljunk képet, hogy felrakhassam a facebook ra azoknak van életük... hát jó...
2015. dec. 25. 15:52
 18/22 A kérdező kommentje:

"nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük"

Hát ez a nap kommentje...:D

2015. dec. 25. 16:06
 19/22 A kérdező kommentje:

ert szeretné megmutatni a szeretteinek. Te is gazdagékra irigykedsz, vagy mi bajod?

Senkit nem érdekel, hogy nem tetszik neked, ugyanis mindenki magasról tesz rá még arra is, hogy létezel, nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük

15. De hogy megcáfoljam a fas.zságaid: Ha a szeretteikkel osztják meg, akkor én miért is látom? Nem tud létrehozni egy csoportot? Pont hogy velem foglalkozik, mert akarja, hogy lássam, meg mindenki lássa, pont ez a célja vele. Bele is betegednének sokan ha nem rakhaznák ki. És persze majd pont azoknak van élete, meg azoknak nincs ideje semmire, akik minden fisztfas.zt kiposztolnak a facebookra...nagyon facepalm komment volt, már bocs. :D

2015. dec. 25. 16:14
 20/22 anonim ***** válasza:
35%
Annyira tesz rád, hogy nem fog azért csoportot létrehozni, hogy te ne lásd. Iratkozz le
2015. dec. 25. 17:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!