Miért rakja fel mindenki a facebookra a a szájbatekert karácsonyfáját?
Mert a Facebook a magamutogatás és a kivagyiság lehető legjobb helyszíne.
Én nem vagyok fenn és nem is leszek.
Mert szeretné megmutatni a szeretteinek. Te is gazdagékra irigykedsz, vagy mi bajod?
Senkit nem érdekel, hogy nem tetszik neked, ugyanis mindenki magasról tesz rá még arra is, hogy létezel, nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük
"nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük"
Hát ez a nap kommentje...:D
ert szeretné megmutatni a szeretteinek. Te is gazdagékra irigykedsz, vagy mi bajod?
Senkit nem érdekel, hogy nem tetszik neked, ugyanis mindenki magasról tesz rá még arra is, hogy létezel, nincs idejük veled foglalkozni, mert veled ellentétben - nekik van életük
15. De hogy megcáfoljam a fas.zságaid: Ha a szeretteikkel osztják meg, akkor én miért is látom? Nem tud létrehozni egy csoportot? Pont hogy velem foglalkozik, mert akarja, hogy lássam, meg mindenki lássa, pont ez a célja vele. Bele is betegednének sokan ha nem rakhaznák ki. És persze majd pont azoknak van élete, meg azoknak nincs ideje semmire, akik minden fisztfas.zt kiposztolnak a facebookra...nagyon facepalm komment volt, már bocs. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!