Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól gondolom, hogy az ilyen...

Jól gondolom, hogy az ilyen ember nem rendes?

Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy engem sokat bántanak az emberek. Ő erre azt mondta, hogy mindenkivel úgy bánnak,ahogy ő bánik a másikkal. Ez szerintem tipikus áldozat hibaztatás. Olyan mint amikor ártatlan embert megölnek és erre őt hibáztatják, hogy megérdemelte. Engem is úgy bántanak, hogy én senki sem bántok és azt mondják ilyen emberek, hogy én ezt érdemlem. Szerintem az ilyen ember nem rendes.
tegnapelőtt 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Lehet bántó vagy mások számára, csak te azt nem veszed észre, mert számodra az egy megszokott dolog.
tegnapelőtt 16:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Engem bántanak. Gúnyolódnak rajtam.
tegnapelőtt 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Mivel bántanak?
tegnapelőtt 16:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Van betegségem. Emiatt gúnyt űznek belőlem.
tegnapelőtt 16:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Be szoktak szólni trágár, obszcén módon. A betegségem miatt magányos is vagyok. Emiatt azt is rám fogják, hogy azért nincs párom, mert honoszexuális vagyok.
tegnapelőtt 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Szegény kérdező!!! Ne foglalkozz a sok rosszindulatú emberrel. Sokan szeretnek belerúgni másokba :(
tegnapelőtt 16:43
 7/10 anonim ***** válasza:
85%

Az ember a legnagyobb állat.

Aki gyengébb, beteg, más (mindegy miben) kirekeszti a társadalom.

Az az ember nem nem rendes, hanem nem érdekli,mit mondtál vagy csak valami nagyon bölcset akart válaszolni.

A legközhelyesebb választ adta.

tegnapelőtt 16:53
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
Milyen betegséged van?
tegnapelőtt 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
inkább egybites gondolkozású.. mi az hogy mindenki azt kapja amit érdemel..? gondolom ő is inkább gyakrabban bánt mint áldozat
tegnapelőtt 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Valamilyen frappáns választ találj ki számukra, pl.:

"Köszönöm a véleményedet, ami inkább téged minősít".

tegnapelőtt 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!