Én gondolom így vagy tényleg egyre több az ilyen ember?
Általánosítani nem fogok és nem célom egyáltalán, de leírom amire gondolok.
Sajnos a környezetemben, meg elég sok helyen, ahol megfordulok azt veszem észre, hogy a legtöbb ember,(nem mindenki) de elég sokuk megbízhatatlan. Nem nagyon lehet rájuk számítani, sőt semennyire.
Ha valamit megbeszélsz velük, akkor: 'persze persze így lesz' 'hogyne nem felejtem el '
Mondanom se kell, hogy mi a végeredmény.
Szerencsére próbálok szemfüles lenni, mert nem most jöttem le a falvédőről, de azért még tudnak meglepetéseket okozni, csak már sokkal jobban kezelem és megfontoltabb vagyok, mint annak idején.
Azonban akadnak még normális ismerősök, náluk ezt eddig még nem tapasztaltam, nem vettem észre, de úgy érzem lassan ők kerülnek háttérbe és teret nyernek a megbízhatatlan alakok, kik nyugodtan linkelhetnek.
Szerintem borzasztó kevés a megbízható ember. Mi lehet ennek az oka?
Azt a kort éljük, amelyben a szélhámosok tudnak leginkább érvényesülni.
Tisztesség, rátermettség, megbízhatóság nincs a három legfőbb erény között - így, 2023-at írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!