Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Erőszakkal rá tudja magát...

Erőszakkal rá tudja magát venni egy ember, hogy érdekelje valami, most itt hobbikra gondolok, sport, barkácsolás, autók stb.?

Figyelt kérdés
Ha nem érdekel semmi nagyon, akkor mit csináljak?

dec. 6. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Itt át kell alakítani a gondolkodást. Úgy gondolni rá, hogy kell egy nyitottság, hogy de akkor is szeretnék megismerkedni a barkácsolással.

Elsőnek még nem várom el magamtól hogy összerakjak egy ágyat sőt..

Elsőnek mondjuk olvassok róla nézek róla érdekes videókat ahol olyan emberek barkácsolnak akik kifejezetten szeretik tanítanak is.

Aztán apránként kell belekezdeni.

Ha nyitsz gondolatra ,kiváncsi vagy rá, közelebb kerülsz hozzá akkor akár megkedvelheted és új hobbid is lehet

dec. 6. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Én így szerettem meg a törit amikor érettségiztem :D. Nem akartam rögtön minden tudást magamévá tenni. Sőt előröl kezdtem megismerni a történelmet egy youtube csatorna videó segítségével így hamarabb megértettem a dolgokat. Lépésről lépésre haladva
dec. 6. 12:15
 3/7 anonim ***** válasza:
A magam példájából kiindulva nem. Nagyjából 14-15 éves koromra kialakult, hogy milyen dolgok érdekelnek. Olyan szerintem nincs, hogy valakit alapból semmi nem érdekel igazán. Fél kell fedeznünk magunkat, ki kell próbálni amit lehet, de ha látszik, hogy milyen dolgok érdekelnek minket, szerintem lehetetlen, és káros is talán megerőszakolni a személyiségünket, hogy „márpedig engem ez kell hogy értékeljen". Nyilván, ha rá vagyok kényszerülve egy számomra fontos cél érdekében, hajlandó vagyok valamiféle érdeklődést mutatni számomra idegen dolgok iránt, vagy akkor, ha egy számomra fontos embert érdekel egy olyan dolog, de úgy egyébként minek erőltessek olyan témákat, amikről tudom, hogy közöm nincs hozzájuk?
dec. 6. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Minek kéne erőszakolnod magad? Majd dolgozol többet,hogy kifizesd a szerelő pároerces munkájáért a teljes havi fizetésed felét.
dec. 6. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ideig óráig persze, csak akarat kérdése. Hogy mennyi értelme van, hobbit magadra erőltetni, az már más kérdés
dec. 6. 15:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen. Ez az egyik legfontosabb tulajdonságunk, hogy képesek vagyunk a szükségleteinket háttérbe szorítani más célok érdekében. Többek közt ez különböztet meg minket az állatoktól.
dec. 6. 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen dolog, azonban hosszabb távon nem hinném, hogy ez egy ideális dolog lenne. Lehet, hogy megszereted az adott dolgot, bár erre kisebb esélyt látok, ugyanakkor az sem kizárt, hogy valamit így utálsz meg egy életre is akár.

Járj nyitott szemmel, és előbb vagy utóbb, biztos vagyok benne, hogy megtalálod azt, ami őszintén és igazán érdekel.

dec. 7. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!