Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért rakja fel mindenki a...

Miért rakja fel mindenki a facebookra a a szájbatekert karácsonyfáját?

Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 07:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
12%
ha nem tetszik, nem kell nèzni.amúgy egyik ismerosom azt mondta, hogyha már több tízezret költ a fára ès a díszekre,akkor legalább mindenki lássa 😝. .èn ugyan nem költöttem rá sokat,kèpet se raktam volna fel,de nincs bajom azzal aki igen.
2015. dec. 25. 07:33
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy tetszik vagy nem tetszik nekem, hanem, hogy MIÉÉÉRT, rakják fel? Mi a céljuk vele? Amúgy se így működik, hogy ha nem tetszik nem nézem, mert ott van a hírfolyamba vagy 50 fa (hűű ennyire látszik mennyire egyedi, egymás majmolása, felraktad? Felrakom én is!) jó utólag törölhetem, de akkor is láttam már ha akartam ha nem. :D
2015. dec. 25. 07:50
 3/22 anonim ***** válasza:
50%
Mert az emberek a különleges dolgokat szokták kirakni. Lehet sablonnak tűnik a hírfolyamon, mert 50 ember kirakta, de ha más szemszögből gondolsz a dologra, akkor évente egyszer állítasz karácsonyfát, évente egy kép belefér.
2015. dec. 25. 07:55
 4/22 A kérdező kommentje:
Ha valaki augusztusban csinálja ezt és kirakja, az oké. De karácsonykor szinte mindenki karácsonyfát állít, abban mi lenne a különleges? :D
2015. dec. 25. 08:02
 5/22 anonim ***** válasza:
Meg akarjak mű mutatni a rokonoknak, ismerősöknek a fát. Ennyi. Van aki hivalkodni akar.
2015. dec. 25. 08:13
 6/22 A kérdező kommentje:
6. Rába.sztál, mert nincs kint képem. :S
2015. dec. 25. 08:19
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek ott élek ki az életüket és benne van az emberekbe, hogy megmutassák, "ezt nézzétek kecik mim van, irigykedjetek aaaaaah meg dícsérjetek meg meg aaaaah!"

Meg mert most karácsony van, nyilván nem strandos képeket fog kirakni

2015. dec. 25. 08:44
 8/22 anonim ***** válasza:
63%
Fogod és leiratkozol rinyálás helyett.
2015. dec. 25. 08:56
 9/22 anonim ***** válasza:
52%
En nem ott élem az életem, hála istennek, nincs Facebookom meg semmi hasonló. Gyönyörű szép karácsonyfát állítottunk, csak az csodálhatja meg aki vendégségbe jön hozzánk, és azokét nézem meg akikhez en megyek. Fszt érdekelne vadidegen fája.
2015. dec. 25. 09:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert a tipikus facebookozók azt hiszik hogy mindenki rájuk kíváncsi. Pedig a nagy lóf szt. Mindenki aki használja ott éli ki a szeretet és a dicséret hiányát.
2015. dec. 25. 09:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!