Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi ideig voltatok a...

Mennyi ideig voltatok a legtovább távkapcsolatba?

Figyelt kérdés
Mi okból lett vége?

jan. 19. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

2016ban a barátom külföldön kezdett dolgozni, én maradtam itthon. Ekkor már 5éve együtt voltunk.

Nagyon nehezen viseltük, volt olyan, hogy 4hónapig haza sem tudott jönni. Aztán beállt arra, hogy 3hét kint, 1itthon. Nem volt könnyű, voltunk szakítás szélén is, de kitartottunk. Azóta már a férjem, tavasszal költözünk ki hozzá a 2gyerekkel🙂

jan. 19. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
1 év. Egyrészt nekem igenis hiányzik a párom fizikai jelenléte, érintése. Másrészt nyilván van az emberben egy kis féltékenység, miközben esélye sincs utánajárni, hogy mi történik a másik országban.
jan. 19. 20:09
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
4 és fél évig voltunk párommal 200 km-es távkapcsolatban, utána összeköltöztünk.
jan. 19. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Tisztelenlenseg velem szemben, 1 ev utan nem jott o hozzam, figyelmetlen volt (szuletesnspomkor egy udvozlo uzenetet se kaptam se egy bokorrol teoett viragot. Az uccso csepp,h unnepekre nem kaptam udvozlo uzit, se nem akart talalkozni (dec 24/25/26) ,szilveszterkor nem akarta ,h vele legyek. Nem ereztem a ragaszkodast. Nem ereztem azt,h fontos vagyok meki.

Nem mutathattam be a Csaladomnak 1 ev utan se, a hozzamkoltozesre azt mondta,h nem tudom mi lesz. (120 e huf (szobaberleti dij +rezsi )alatt vki nem ussza meg Pest belvarosaban. )

Azt szeretem, aki biztos magaban, es megmondja,h xy en biztos odamegyek .

jan. 19. 20:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Három hónap, nem a távolság miatt lett vége.
jan. 20. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
53%
Már bele sem kezdtünk, előtte szakítottam. Nem igazi ott a szerelem, ahol az egyik simán otthagyja a másikat. Plusz amit a kettes is írt, igénylem, hogy egymás mellett legyünk és nem hónapokig külön és olyan társ mellett érzem jól magam, aki hasonlóképpen gondolkodik erről.
jan. 21. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!