Mennyi ideig voltatok a legtovább távkapcsolatba?
2016ban a barátom külföldön kezdett dolgozni, én maradtam itthon. Ekkor már 5éve együtt voltunk.
Nagyon nehezen viseltük, volt olyan, hogy 4hónapig haza sem tudott jönni. Aztán beállt arra, hogy 3hét kint, 1itthon. Nem volt könnyű, voltunk szakítás szélén is, de kitartottunk. Azóta már a férjem, tavasszal költözünk ki hozzá a 2gyerekkel🙂
Tisztelenlenseg velem szemben, 1 ev utan nem jott o hozzam, figyelmetlen volt (szuletesnspomkor egy udvozlo uzenetet se kaptam se egy bokorrol teoett viragot. Az uccso csepp,h unnepekre nem kaptam udvozlo uzit, se nem akart talalkozni (dec 24/25/26) ,szilveszterkor nem akarta ,h vele legyek. Nem ereztem a ragaszkodast. Nem ereztem azt,h fontos vagyok meki.
Nem mutathattam be a Csaladomnak 1 ev utan se, a hozzamkoltozesre azt mondta,h nem tudom mi lesz. (120 e huf (szobaberleti dij +rezsi )alatt vki nem ussza meg Pest belvarosaban. )
Azt szeretem, aki biztos magaban, es megmondja,h xy en biztos odamegyek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!