Távkapcsolat - elrontottam?
Sziasztok! A párommal 1 éve vagyunk távkapcsolatban munka és tanulmányokból kifolyólag. 2 hónapja nem láttam, borzasztóan hiányzik.. (..)
Ma este írtam neki, hogy nagyon szeretem, mennyire vonzónak találom még mindig (utalva arra, hogy szerencsés vagyok minden szempontból), de félek, hogy máshol találja meg a boldogságát egy nap és elveszítem. Azóta nem beszél velem, pontosan 2 órája, arra hivatkozva, hogy én már nem hiszek a kapcsolatunkban.
Nagy hibát követtem el? Hiba bevallani a párunknak, ha félünk? Nem tudom azóta elérni.
Kedves kérdező! :)
Nagyon szívesen segítek, és beszélgetek veled, ha van bármi aggodalmad.
Én is távkapcsolatban élek, méghozzá majd 8000km van köztünk. Szívesen adok bármi féle tanácsot és tudom milyen nehéz és idegörlő. 😔
A konfliktusokat így is meg lehet oldani, de ehhez mindkét félnek el kell mondania mit érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!