Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Teljesen elrontottam, behozhat...

Teljesen elrontottam, behozhatatlan ez a 2,5-3 év? :/

Figyelt kérdés

Idén mennék tanár szakra 22 (23>) évesen, és nagyon frusztrál a dolog, hogy eddig halogattam munka miatt.

Be tudom hozni, nem vagyok öreg?

Bővebben:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..

2018. febr. 22. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha erős az elhivatottságod, akkor próbáld meg. De nem lesz sétagalopp, az biztos, tehát tényleg csak akkor csináld, ha képes vagy megbirkózni ezzel a pályával a következő néhány évtizedben. Ki lehet fogni jó diákokat, de néhány nagyon problémás is elég, hogy elvegye a kedved.
2018. febr. 22. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik szülőm 40 felett ment át tanárira.... nem vagy elkésve. Hajrá!
2018. febr. 22. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan mar, sokan kezdenek egyetemet ebben a korban. majd ha 30 folott leszel es kezdesz gondolkodni hogy a fenebe be kene megis ulni az iskolapadba akkor mar nehezebb lenne. szedd ossze magad. lehet hogy a munka kicsit komolyabb emberre alakitott igy nem gyerek fejjel fogsz neki a tanulasnak. a masik meg ha fiatalokkal veszed korul magad, te is fiatal maradsz ami nem rossz. kicsit dolgozgatsz, az allam segit, diakkent minden olcsobb, utazni is tudsz es elvezheted az eeted nem is beszelve arrol hogy kesobb jobb allasod lehet, vagy megismerhetsz olyanokat akik majd mas szakmaban ha at akarod kepezni magad segithetnek. hatrafele csak akkor szabad nezni ha valami problemat el akarsz kerulni, tapasztalatbol nem akarsz godorbe esni. elotted az elet, hasznald ki.
2018. febr. 22. 23:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megéri, akkor csináld; sosem késő elkezdeni azt, amit szeretnél.
2018. febr. 22. 23:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
2,5-3 ev semmi ahhoz kepest h kesz lennel az egesz hatralevo eleted elvesztegetni holmi tanarkent :/
2018. febr. 22. 23:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok, ehhez a komihoz hozzáfűznék

"2,5-3 ev semmi ahhoz kepest h kesz lennel az egesz hatralevo eleted elvesztegetni holmi tanarkent :/"

Vagy elvesztegetnéd egész életedet olyannal, amit nem szeretsz.

Ahova a szíved húz, úgyis ott fogsz kikötni , mert arra van az életfeladatod, a sorsutad. Szóval úgyis ott fogsz kikötni, ami belülről hajt, amiért tudnál lelkesedni, maximum később. Szóval jobb, ha most kezded el, mintha 50 évesen jössz rá, hogy "Ezt kellett volna".

2018. febr. 22. 23:34
 7/10 anonim ***** válasza:
4.és 6. vagyok, a két kommentem picit úgy tűnhet , hogy üti egymást, de holnap majd kimagyarázom.
2018. febr. 22. 23:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki 40, vagy 50 évesen diplomázik úgy, hogy családot tart fent, vagy háztartást vezet munka mellett. Ismerek olyat, aki 40 évesen érettségizett 2 gyereket nevelve közben, plusz meló stb. Tanult, és nem volt öreg hozzá.

Akkor öreg vagy hozzá? elrontottál-e valamit?

2018. febr. 25. 13:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is csúsztak két évet és én is munka miatt de szerintem ez bőven belefér én se logók ki nagyon a sorból szóval szerintem nem gaz. Annyi hogy érezhetően komolyabb leszel a többiekhez képest de pont ennyit számít két év élettapasztalat. Hajrá !:)
2018. márc. 5. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Ohh, hat egyáltalán nem vagy elkesve.

Sokan mennek 40 evesen is akar egyetwmre

2018. jún. 8. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!