Miért fogok ki mindig olyan internetes embereket, akik nagyon hamar eltűnnek, ráadásul minden előjel nélkül?
Eddig kb. 5 emberrel beszélgettem neten keresztül, és ebből mindösszesen 1 ember az, akivel 10 hónap távlatából is beszélgetek.
A többi valahogy mindig eltűnik. Ki-ki 1 hónap után, míg más 1 hét után... A legrosszabb pedig, hogy képesek elhitetni velem, hogy a barátjuk vagyok (szinte már a bizalmamba fogadom őket), aztán pedig vagy beszélgetés közben lépnek le örökre, vagy egyik napról a másikra nem írnak többet (de elköszönnek, mintha lenne holnap, tudván, nem írnak többet!).
Ja, és amikor lelépnek, akkor én még 2 napig próbálok írni nekik.
Aztán meg nézegetem a profiljukat, hogy ne adj' isten hátha meghaltak vagy kórházba kerültek, hogy inkább vezekelnék mert a halálukat kívántam, mintsem hogy be kelljen ismerni, hogy hát igen, itt hagytak, mint a kutya azt a bizonyos csomagját...
Szemelyes kapcsolatok nelkül egy online kapcsolat nem müködökepes hosszu tàvon mert nincs mögöttes tartalma.
Nekem pl vannak külföldön dolgozo ismijeim oke hogy jokat csetelünk de alapvetöen en sem èrzem annak elengedhetetlen szükségét hogy folyamat beszamoljunk arrol egymasnak, ki hogy van, mik nyomasztjàk éppen, vagy akàrmi.
Valahogy az is szazadrangu nekem hogy 1000 km rel arrébb akit lattam kb 5 éve utoljara szemelyesen, hogyan husvétozik.
Ezek a kellemes ünnepeket köszöntgetések se mondtak semmit hogy joforman gifekkel "locsoltak" meg sokan. Az életben meg apa csak par rokon es a szomszed de egyetlen baratom ismim sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!