Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok nektek is vannak...

Lányok nektek is vannak trehánynak mondható szokásaitok amit soha nem vallannátok be?

Figyelt kérdés
Mik azok?
tegnap 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne bevallani?
tegnap 21:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A félkoszos ruháim az egyik székemen tárolom, a szobámban.

A másik meg.. sokszor akkora kupi van a szobámban, vagy annak egy részében, mintha bomba robbant volna. Pedig 1) mindent megtalálok, amire szükségem van, akkor nem, ha rendet rakok, 2) koliban, egyetemen, munkában nagyon igényes vagyok a környezetemre és nagy rend van mindenhol máshol.

tegnap 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kinek kellene bevallanom?
tegnap 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha gyorsan akarok rendet rakni, mert jön valaki, csak behányok mindent a gardróbszekrénybe. Néha megromlik valami a hűtőben és sokára dobom ki. Más szerintem nincs.
tegnap 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Vannak, de nem igazán titkolom őket, hiszen mindenkinek vannak ilyen dolgai. Senki sem tökéletesen rendezett az élete minden percében. Mit számít a nemem ebben a dologban egyébként? A férfiakkal és a nőkkel szemben is ugyanazok lennének az elvárások a rendrakás tekintetében, hiszen már nem azt a világot éljük, hogy a férfi dolgozik, az asszony meg a háztartást vezeti csak.

Egyébként hogy adjak valami ciki csámcsognivalót, mikor nagyon beteg voltam képtelen voltam kezet mosni nagydolog után, pedig amúgy kicsit túlzottan is sokszor mosok kezet egy nap, és bacifóbiás vagyok.

ma 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!