Szomorúsággal tölt el téged, hogy nem próbálhatod ki/veheted meg azt amire vágysz vagy pusztán kíváncsi vagy?
Vannak olyan tárgyak, amik túl drágák ahhoz, hogy vágyakozzam utánuk, ezért az ilyen dolgokat inkább ignorálom, nem érdekelnek, nem fantáziálgatok róluk.
Sose lennék szomorú amiatt, hogy nem lehet enyém egy egész utca, vagy egy háztömb, pedig milyen faja lenne, az összes haveromat egy utcába költöztetni.
Amikor viszont egy olyan összegű tárgyról van szó, ami elérhető a számomra, régóta szeretném megvenni, és egyszer sikerül végre összegyűjtene a rávalót, aztán mennék hogy megvegyem, de kiderül hogy mégsem fogom tudni megvenni, mert nincs a boltban, vagy nincs raktáron, és akár netről megrendelve is több hónapot kell várni rá, vagy teljesen esélytelen hogy meghozzák, hát akkor jó hogy kiborulok. Az első pár napban biztos hogy nagyon frusztrál a dolog, hogy hiába van a kezemben a pénz, mégsem tudom megvenni, aztán később képes vagyok beletörődni. Voltam már ilyen helyzetben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!