Mitévő legyek? Tele vagyok dühhel és szomorúsággal.
Szóval a helyzet...
Anyukám munkahelyén nem csak bejárásos munkanap van, hanem pl. 1-2 napra el kell otthonról
mennie,továbbképzésre,tárgyalásokra, stb-stb.
Múlt héten is ez volt, elutazott. Én mondtam apámnak, hogy elmegyek barátnőmhöz, bulizni megyünk, és náluk is fogok aludni. Aztmondta minden oké, csak nyugodtan.
El is mentem bulizni, ám a barátnőmmel összekaptam és egyenesen haza vitt az utam. Ahogy hazaérek, hallom, hogy fater még nem alszik, bemennék köszönni, erre két lánnyal hempereg az ágyban...Még mindig összeborzadok, ha belegondolom, nagyon kellemetlen volt..:/
Azóta rá se néztem, ő próbált kezedeményezni, anyának nem szóltam. Nem szeretném, hogy elváljanak. Szeretnék úgy tenni, mintha nem tudnám, és akkor "amit nem tudunk, nem fáj"...de könyörgöm...:S Mit csináljak?
18/F
Én nem bírnám végignézni, hogy anyámat hülyére veszik.
De ez amolyan melyik ujjamat harapjam meg szituáció. Tök mindegy mit teszel, fájni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!