Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szomorúsággal tölt el téged,...

Szomorúsággal tölt el téged, hogy nem próbálhatod ki/veheted meg azt amire vágysz vagy pusztán kíváncsi vagy?

Figyelt kérdés
Ciki nem ciki, engem rosszul érint, szívesen mennék pár kört egy 30 milliós Mercivel, Bentley-vel, sok gyorsaságival, ez utóbbi még meg is valósítható hisz nem eget verő a dolog. De az autók eléggé kényes téma ilyen helyzetben, én úgy vélem hogy aki valóban szereti a jó holmikat, annak pont nincsen, akinek meg rengeteg pénze van, annak közömbös ez.
2015. dec. 23. 19:55
1 2
 1/11 Adam_Hack ***** válasza:
téged látott orvos mostanában? a jó holmikat mindenki szereti, elhiheted bro, és milyen meglepő, az emberek többségének pont nincsen! amúgy ha neked is lenne, te sem értékelnéd. ilyen az emberi természet.
2015. dec. 23. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Ismerőseim, barátaim is ilyenek, ami nem iPhone az nem is telefon, ami nem Stella/Pilsner stb. az nem is sör, ami nem Zara az nem is ruha... én nem vagyok eleresztve anyagilag, de tökéletesen beérem olcsó telefonnal (3 éve netezek rajta folyamatosan), olcsó sörrel (ihatóval), normális, de kevésbé nagy márkás ruhákkal. Ha több pénzem lenne azokat sem arra költeném, hogy minél "elitebb" cuccaim legyenek, inkább félretenném későbbre, amikor már családom lesz. Kíváncsi sem vagyok ilyenekre, és szomorúsággal se tölt el, egyszerűen csak nem érdekel a luxus.
2015. dec. 23. 20:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Engem ez teljesen hidegen hagy.
2015. dec. 23. 20:08
 4/11 anonim ***** válasza:
hát ja,eléggé... én is imadom a jo kocsikat,de egyelore max videokon nézhetem oket.Aztan szivesen mászkálnék mindenfelé a világban,kipróbálnék dolgokat,csak nem megy azojan konnyen.:)
2015. dec. 23. 20:08
 5/11 anonim ***** válasza:

nem tolt el szomorusaggal, mert tudom hogy ezek a dolgok nem annyira lenyegesek.

Regen en is vagytam ra (de egeszseges modon) aztan amikor ugy alakult az eletem hogy egy csomo mindent ki tudtam probalni akkor rajottem hogy nem olyan nagy durranasok ezek, csak az emberek misztifikaljak tul.

2015. dec. 23. 20:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. dec. 23. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:

#6os vagyok

Elfelejtettem hozzárakni, hogy nem feltétlenül kocsira értettem.

2015. dec. 23. 20:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem. Még van esélyem ezeket kipróbálni, de ha nem az se lesz gond.
2015. dec. 23. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem van bőven pénzem, az anyagi dolgok hidegen hagynak. Amire én vágyok, azt nem lehet pénzért megvenni. Szeretet,elismerés,tartozni valakihez...én csak ilyesmire vágyok, az összes pénzem odaadnám, ha csak egy kicsit kapnék ebből...
2015. dec. 23. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:

"aki valóban szereti a jó holmikat, annak pont nincsen, akinek meg rengeteg pénze van, annak közömbös ez."

Akinek nincs az szereti, akinek van az meg tudja hogy lóf.szt se ér az egész. Mert a tiszteletet és a szeretetet nem tudod megvenni, hiába van menő kocsid, te nem leszel értékesebb legfeljebb többen elnézik a hülyeségeidet, olyanok akik szintén a menő kocsira vágynak..

2015. dec. 23. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!