Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a csajok?

Miért ilyenek a csajok?

Figyelt kérdés
Egy csaj miért választ magának kopasz (vagy rövidebb hajú), kigyúrt, többségében kitetovált bmw-s (vagy audis-s, motoros.. mindegy) pasit magának? Biztonságban érzi magát? Korban egyáltalán nem passzolnak egymáshoz és az alkatuk is ránézésre kb. egyik össze-nyomja a másikat az ágyban :D miért nem jó egy átlagos, normális, kedves srác? Miért jobb egy sittes vagy csibészes? Nem biztos, hogy a bajban a külső fog dominálni...
2015. dec. 6. 18:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki először írta a zsíros hajú stb. lányokat, a többit nem én írtam.

"Azért nem ártana tisztázni valamit! Az ilyen példákban mindig igénytelen, ronda lányokat hoznak fel; szemben olyan srácokkal, akik ápoltak, kultúráltak és semleges nők elmondása szerint akár kimondottan jól néznek ki. Csak nincs nagy pofájuk, nem verik magukat a semmire és a többi...

Ugye arányban áll a két dolog egymással?!

"

Tudod, az nem elég, hogy valaki igényes. Legyek oda azért, mert valaki ápolt, meg jól öltözött? Én ne várjak dicséretet, amiért reggel megfésülködtem? Vagy amiért fogat mostam?

A férfitól elég, ha fokkal szebb az ördögnél? És az zavar, hogy ez már nem igaz? Te valaha is komolyan gondoltad, hogy ez elég? Miért kellene, hogy elég legyen? Olyan vagy, mint a bátyám, aki beszólt egy nőnek, hogy kövér, mikor mondtuk, hogy ő is az, akkor erre azt válaszolta: de egy férfinek az nem baj.

2015. dec. 7. 18:13
 22/23 anonim ***** válasza:

"A válaszodból gondoltam. Érdekes módon van az a mondás, hogy "A férfinek elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél." -Ami úgy tűnik, napjainkban már szinte teljesen érvényét vesztette.Mostanság úgy tűnik, hogy egy férfinak szinte tökéletesnek kell lennie, különben nem is férfi. "

Ez is tetszett. Szóval az már tökéletesség, hogy valaki nem egy fokkal szebb az ördögnél?

2015. dec. 7. 18:14
 23/23 anonim ***** válasza:
És még valami: észrevételem szerint a férfiak átlagos nőnek a jó nőket nevezik. Szóval, igen, párhuzamban és egyensúlyban áll. Mert amit ti átlag nőnek hívtok... hát az nem az.
2015. dec. 7. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!