Miért ilyenek a csajok?
Figyelt kérdés
Sok csaj piszkál miért nem sminkelem magam. Miért nem teszem ki a mellem,fenekem,combom. De állandóan ezzel zaklatnak. Miért nem értik meg hogy nem?
18/L
2015. nov. 29. 22:42
1/10 anonim válasza:
Igen te vagy a normális nem ők. Gondolom ezt szeretted volna hallani, mert erősen kétlem, hogy bármelyik lány is piszkálna egy másik lányt, hogy "tegye ki a mellét".
2/10 A kérdező kommentje:
De igaz sajnos.
2015. nov. 29. 22:47
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, de èn sem szeretem kitenni mindenem. Ès sminkelni sem nagyon sminkelem magam, valamikor szempillaspirál ès ennyi. De nem is kell olyannak lenni mint a k**vák akiknek csak az számít hogy hány pasival voltak eddig meg mennyire nèpszerűek... Ès kiborulok az ilyenektől. Legyen saját stílusod ès ne hallgass másra:) 16/l
4/10 A kérdező kommentje:
Ilyen osztálytársaim vannak.
2015. nov. 29. 22:51
5/10 anonim válasza:
Azért mert riban,cok
Te ne legyél olyan
És én elhiszem, hogy ilyenek az osztálytársaid
6/10 anonim válasza:
Neked jogod van ilyennek lenni, ők meg kétségbevonják ezt.
Paraziták.
7/10 anonim válasza:
"brühühü. Normális vagyok, figyeljetek rám, éljenezzetek"
kb ez jött le a mondandódból
8/10 A kérdező kommentje:
De rosszindulatú emberek járnak ide.:(((
Nem fényezni jöttem magam. Ha ott lennétek meg tudnátok.Azt akarják olyan legyek mint ők,úgy öltözzek.:(
2015. nov. 30. 12:30
9/10 A kérdező kommentje:
Megakarnak változtatni az osztálytársaim.
2015. nov. 30. 12:35
10/10 anonim válasza:
kérdező ,nem mindenki roszindulatu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!