Elegem van már abból, hogy csak ilyen ri*@nc csajok vannak mindenhol és egyszerűen már senki nem akar komoly kapcsolatot, úgy hogy a következő ötletem támadt. Vélemény?
Figyelt kérdés
homár leszek..2015. okt. 3. 14:00
1/18 A kérdező kommentje:
18/f
2015. okt. 3. 14:01
2/18 anonim válasza:
Jó az ötlet öcsém!
Csak terjeszd is az igét, így több nő közül válogathatunk mi, a normálisak! :D
3/18 A kérdező kommentje:
vigyed az összeset, nekem ebből nem kell..
2015. okt. 3. 14:08
4/18 anonim válasza:
A következő életunt rinyálásodat megelőzendő: inkább legyél aszexuális. Élj remeteként és akkor boldog leszel, meg a társadalom is örülni fog. :D
5/18 anonim válasza:
Felőlem.
Én inkább egyedül élek, minthogy fa*túró legyek.
6/18 anonim válasza:
Ha te itt 18 évesen, aki még csak most lép ki az életbe, sírsz mint egy kisbaba, akkor mit szóljon az, aki pl. 25 éves és nem talál párt magának?
Egyébként jó ötlet, legalább a csajoknak nem kell majd ilyen életképtelen, könnyen feladós, picsogó srácokkal járniuk!
7/18 anonim válasza:
hajrá, minden pasi tökéletes úgyis, velük nem lenne gondod...
8/18 anonim válasza:
:, 27 vagyok, nincs párom, nem rinyálok, a 25 kicsit túlzott szám, egyezzünk meg 35-ben :D vagy tényleg rinyálnak 25 évesek ezért?
9/18 anonim válasza:
Az itt leírtakból vontam csak el azt, hogy már a 25 évesek, de még az annál fiatalabbak is így viselkednek. :(
10/18 A kérdező kommentje:
Emberek, tisztázzunk valamit! Én nem rinyálok, én éppen, hogy megoldást találok a problémára ergo egy abszolút életképes egyén vagyok aki bármilyen mélyen van, képes tiszta fejjel gondolkozni és megoldást találni a problémára...
2015. okt. 3. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!