Miért ilyenek a csajok?
Figyelt kérdés
Egy csaj miért választ magának kopasz (vagy rövidebb hajú), kigyúrt, többségében kitetovált bmw-s (vagy audis-s, motoros.. mindegy) pasit magának? Biztonságban érzi magát? Korban egyáltalán nem passzolnak egymáshoz és az alkatuk is ránézésre kb. egyik össze-nyomja a másikat az ágyban :D miért nem jó egy átlagos, normális, kedves srác? Miért jobb egy sittes vagy csibészes? Nem biztos, hogy a bajban a külső fog dominálni...2015. dec. 6. 18:58
1/23 anonim válasza:
mert a lányoknak a rossz fiuk jönnek be sajnos
2/23 anonim válasza:
mert A nők a pénzre mennek ennyi ! aki mást mond az hazudik
3/23 anonim válasza:
Nőknek a bunkó csávók jönnek be, de akkor légy te is bunkó. Én is bunkónak tartom magam, gyúrok is, imádnak a csajok.
4/23 anonim válasza:
Érdekes, vagy ha tudnátok udvarolni és nem a gazdagságra fogni mindent, akkor lenne barátnőtök. :) Nekem és sok ismerősömnek bevált ez a módszer.
5/23 anonim válasza:
Nem a 4. vagyok, de osztom a véleményét. Lehetsz kevésbé jóképű, mint a nagy átlag, de ha jó a dumád, nem vagy unalmas, tudsz udvarolni és nem viselkedsz úgy, mint valami szeretetre éhes kis pincsi, már félig nyert ügyed van.
6/23 anonim válasza:
Hát szemèly szerint nekem nem jönnek br a kopasz, kigyúrt állatok akik csak menőzni tudnak mindazukkal amilyük van. Okè hogy a rosszfiúk izgibbek, de mellettük nem hiszem hogy olyan komoly lehet egy kapcsolat..
7/23 anonim válasza:
Egy kopasz vagy egy rövidebb hajú fiú nem lehet "átlagos, normális, kedves"? Vagy simán a "gazdagabb" fiúk se lehetnek átlagosak(eleve ki az átlagos?), normálisak vagy kedvesek? Vagy aki eddz az se lehet?
8/23 A kérdező kommentje:
jó hát ilyen érvekkel miért van lyuk a sajton? szóval.. lásd a dolgok között a különbséget. egy iskolás, jól szituált, csendes gyerek nem a bérgyilkos sugallatot kelti a babettájával. :D
2015. dec. 6. 20:10
9/23 anonim válasza:
Legutóbb a volkswagen jelet kevertem össze a bmw-vel, igazad van, sűrűn érdekelnek az autók..:) Mint ahogy oda meg vissza vagyok a kopasz, kigyúrt, bunkó pasikért, akik emberszámba sem vesznek, és annyi eszük van, hogy már én érzem magam kellemetlenül a sok hülyeség miatt, amit mondanak.
Van még kérdés? :)
10/23 anonim válasza:
A legtöbbjük a pénzért gondolom. De nem kell ám a külsőről megítélni valakit. Én is az említett kategóriába tartozom nagyrészt. Motorbiciklivel közlekedem, tetoválásom is van, rövidebb a hajam, meg egész nagyra is növekedtem. Én normálisnak tartom magam meg kedvesnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!