Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek a csajok?

Miért ilyenek a csajok?

Figyelt kérdés
Egy csaj miért választ magának kopasz (vagy rövidebb hajú), kigyúrt, többségében kitetovált bmw-s (vagy audis-s, motoros.. mindegy) pasit magának? Biztonságban érzi magát? Korban egyáltalán nem passzolnak egymáshoz és az alkatuk is ránézésre kb. egyik össze-nyomja a másikat az ágyban :D miért nem jó egy átlagos, normális, kedves srác? Miért jobb egy sittes vagy csibészes? Nem biztos, hogy a bajban a külső fog dominálni...
2015. dec. 6. 18:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanazért, amiért te se azt kérdezed itt, hogy a "csúnya, pattanásos, zsíros hajú, lerágott körmű lányoknak miért nem tetszem?".
2015. dec. 6. 20:59
 12/23 anonim ***** válasza:

"csúnya, pattanásos, zsíros hajú, lerágott körmű lányoknak miért nem tetszem?"."

Azért nem ártana tisztázni valamit! Az ilyen példákban mindig igénytelen, ronda lányokat hoznak fel; szemben olyan srácokkal, akik ápoltak, kultúráltak és semleges nők elmondása szerint akár kimondottan jól néznek ki. Csak nincs nagy pofájuk, nem verik magukat a semmire és a többi...

Ugye arányban áll a két dolog egymással?!

2015. dec. 6. 23:07
 13/23 anonim ***** válasza:
12-es, kicsit rosszul látod a dolgot. Ugyanúgy tazsító a külső igénytelenség, mint egy unalmas belső. Innentől kezdve simán párhuzamba állítható a kettő.
2015. dec. 6. 23:38
 14/23 anonim ***** válasza:
70 %, nő vagy?
2015. dec. 6. 23:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen, miért?
2015. dec. 6. 23:47
 16/23 anonim ***** válasza:
9%

A válaszodból gondoltam. Érdekes módon van az a mondás, hogy "A férfinek elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél." -Ami úgy tűnik, napjainkban már szinte teljesen érvényét vesztette.Mostanság úgy tűnik, hogy egy férfinak szinte tökéletesnek kell lennie, különben nem is férfi.

Egy nőt meg el kell fogadni a hibáival együtt vagy hímsoviniszta gazemberek vagyunk.

A rosszfiúmániáról egyébként olvastam egy érdekes teóriát itt a Gyakori-n és meg kell mondanom, nem is találom hülyeségnek. Eszerint nem evolúciós és hasonló tudományos okból kellenek ezek az egyedek, hanem mert sok nőnek annyira nulla a saját élete, hogy mindenképpen kell bele valaki, akinél ott a dráma, a feszültség, az izgalom; különben megpusztulnának az unalomtól. És azt sem tudhatják, hogy valóban olyan unalmas-e az illető, mivel ők gyakran még az esélyt sem kapják meg a bizonyításra.

Nem véletlen, hogy manapság sokan már erőltetetten követik ezt az ún. rosszfiús irányvonalat, lásd gyúrás, "nagynémet" autó, tetoválás, harsány, gyakran ordibáló beszéd, flegma stílus, pózolás, stb...

Senki sem akar egyedül maradni, tehát a törekvésük érthető; de ti mikor fogtok már magatokba nézni?

2015. dec. 7. 00:04
 17/23 anonim válasza:
0%
igen ! mert mondják az átlagos férfiakra hogy uncsssiii!! pont a nők követtél el a hibát hogy ezáltal sok jó fiúból rossz fiú lett ...
2015. dec. 7. 00:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért vagy ennyire savanyú 71%-os válaszoló. Nem kell, hogy adonisz meg bredpitt legyen a férfi, ha van közös érdeklődési kör, van humora, értelmes és a külsejére meg igényes (ami alatt értem, hogy nem rohadnak a fogai, fürdik rendszeresen, használ dezodort meg hasonlók, sajnos ma ez egy valós igény...)

Tetszett olyna férfi is, akire, ha ma visszagondolok, rettentő csúnyának tartom, de akkor megfogott a belsejével. Egy másik külsőre tetszett nagyon, helyes volt, de a belső meg tök üres, nem tudtunk semmiről sem beszélgetni, nem jutottunk tovább 2 találkozónál. Volt a kettő kombinációja is, aki külsőleg is tetszett, értelmes is volt, intelligens, de egyszerűen nem voltak meg alapvető közös vonások, így szintén pár randevú után elköszöntem tőle

Tudod, én meg inkább mondom azt, hogy a belső mellett igenis számít a külső is, ha nem fog a szeme, a mosolya, BÁRMI fizikailag benne, azt a belső sem kompenzálja, 99%-ban legalábbis biztos nem. Ha meg nem tetszik az őszinteség.... Úgy neked kéne előbb magadba nézni, talán nem feltétlen a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.

2015. dec. 7. 00:55
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem lenne elég nektek, hogy egy fokkal vagytok szebbek az ördögnél, akkor lányból se olyat kapnátok, aki egy fokkal szebb a vasorrú bábánál...
2015. dec. 7. 13:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Én erre a kérdésre csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek kell egy férj/feleség. Egyébként is honnan veszed, hogy csak a leirtakra mennek a csajok? Odamentél hozzájuk megkérdezted tőlük, vagy csak ültél a padon vártad, hogy ők menjenek oda hozzád? Aztán lehet, hogy csak pont te keresed a hozzád való lányokat rossz helyen.
2015. dec. 7. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!