Miért vannak olyan emberek, akik kajával fejezik ki a szeretetüket?
Akik finomakat, de hizlalókat sütnek és főznek, és tömik a gyereküket, a gyerekük kedvesét vagy a párjukat vagy akárkit.
Szóval persze, örömet okozhat, ha csinál a szerettének egy szép és finom tortát, de hogy folyamatosan étellel tömi, emiatt elhízik, vagy rosszul lesz, akkor minden lesz, csak nem boldog...
És ezek az emberek megsértődnek, ha azt mondom, hogy nem vagyok éhes, vagy most nem kérek többet...
És nem tudják felfogni...
A fogyózást meg sem értik...
Ez hogyan alakul ki és mitől van?
Feltételezem azért, mert nagyon szeretnek enni, ez az életük egyik legnagyobb öröme.
Akit szeretnek, annak ezt a "legnagyobb örömöt" szeretnék nyújtani. Nekem is van ilyen rokonom, szerintem ez lehet mögötte.
Nem hármassal kezdődsz, igaz?
Ez a szeretetnyelv. Van akinek az hogy finomakat ad-kap. A bajok az eltérő szeretetnyelvben rejlenek. De ez orvosolható. *Dobpergés* A kommunikációval.
Igen, szépen megmondod, hogy neked mást jelent az evés mint nekik mert........( behelyettesíthető).
(Azért ne ess túlzásba, hogy visszautasítasz mindent.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!