Mi lenne a véleményetek rólam első látásra?
17éves vagyok
Hegyes műköröm,műszempilla 14mm es,fenékigérő hajhosszabbítás,platina szőkére festve,szolis bőr(mérsékelten!!!!!!!)rózsaszín ruha tetőtöl talpig. Tűsarok
Na ez egy hétköznapi...suliba menő kinézetem.
Kérdések
Szívesen ismerkednétek velem?..ha igen/nem miert??!!
Első benyomásod mi lenne rólam?
Ezert igen 80ezret kaptam
Aztan házimunkat vegeztem itthon es azert is kaptam penzt plusz szulinap,nevnap stb...amire mind a 2 mamamtol kapom 30 erzet azaz osszesen 60at kapok ilyenkor es ezekekből
Ugye tudod, hogy a semmiért kaptál annyi pénzt?(a házi munkáért kapott pénzre értem)
Mert a házi munkát nem pénzért szokás csinálni,hanem mert ott laksz,és gondolom olyan helyen akarsz lakni ahol rend van és tisztaság,ezért nem is illik pénzt kérni senkitől...na mindegy nem oktatlak,nincs értelme,egyszer megérted.
Nálunk takaritó van...
Csak én egy napra bevállaltam,hogy takaritok tobbre nem...
A kommentektől eltekintve válaszolok, csak a külső alapján: Nekem nagyon nem tetszenek a hasonló stílusú lányok, korosztályomban nem is láttam még ilyet, csak ráncos idős nőkön. Szerintem dobnék egy hátast, mert szerintem ritkán látni ilyet, meg meglepődnék, hogy azt a sok vackot el tudod viselni magadon. Elsőre nem gondolnálak túl érdekes/értékes embernek.
De lehet, hogy tévedek. SZóbaállni szóbaállnék veled, és majd meglátjuk.
17/L, van pénze, de turiból öltözködik, mert a hobbijára/magántanárra költi a pénzt.
55. Miért is nem?Te laksz ott!
De mindegy,vagy troll vagy tinipi.csa vagy,egyik rosszabb a másiknál
57 te meg egy írigy rosszmájú ember
Orulnel te ha helyetted takarítanának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!