szerintem igen, mert én már jártam úgy, hogy megláttam és egyszerűen rabul ejtett, beszélgettem vele megismertem és csak jobban beleszerettem...
2015. jan. 30. 20:17
1/10 anonim válasza:
Igen ha te vagy Brad Pitt..
2015. jan. 30. 20:26
2/10 anonim válasza:
Igazándibol szerelem első látásra nem létezik,mert amikor meglátod csak a külsejébe szeretsz bele. Csak akkor tudsz valakibe szerelmes lenni,ha ismered belülről is:D
2015. jan. 30. 20:28
3/10 anonim válasza:
Szerintem is létezik. Még ovis koromban történt hogy megláttam a csoport ajtajából egy fiút és nem tudom miért de rögtön olyan érzésem volt hogy oda kell mennem hozzá és vele kell összebarátkoznom.
Összebarátkoztunk én meg szerelmes voltam belé elég sokáig még ált. iskola olyan 3. osztályáig.
Elképzeltem hogy megházasodunk meg minden és a barátnője akartam lenni. :D Pedig nem volt egy "bred pitt" és láttam már télen lógó takonnyal. :D
2015. jan. 30. 20:32
4/10 anonim válasza:
Igen.
2015. jan. 30. 20:33
5/10 anonim válasza:
Férfi részről létezik, a nők viszont nem tudnak őszintén szeretni.
2015. jan. 30. 20:35
6/10 anonim válasza:
Létezik, hogy valaki azonnal lehengerel, bejön, de az inkább a kisugárzás és a külső, az nem szerelem, amikor nem ismered őt. Még a szerelemben is felruházod olyan tulajdonságokkal, ami túlzás, nem még ha nem is ismered, csak tetszik.
2015. jan. 30. 20:36
7/10 anonim válasza:
Létezik
2015. jan. 30. 21:06
8/10 anonim válasza:
Létezik, de tartós csak akkor lesz, ha a két ember személyisége illik egymáshoz. Azt meg nem tudod megmondani első látásra.
2015. jan. 30. 21:31
9/10 anonim válasza:
NEM létezik. Hogyha először találkoztok, akkor csak tetszhettek egymásnak, mert nem ismeritek egymást. A szerelem csak akkor fog kialakulni, hogyha megismered őt.
2015. febr. 1. 01:09
10/10 anonim válasza:
Létezik , de ez csak azt tudhatja aki már megélte . S üzenem annak aki csak azt hiszi külső alapján lehet szimpi csupán , hogy :
engem a szüleim elkényszerítettek egy helyre ahol az én korosztályomnak volt alkalom s nagyon féltem , de mikkor beléptem rögtön egy nagyon fiúval találtam szembe magam , nem nem egy fantasztikus álom helyes fiú , még is olyan kisuárzása van volt h én első látásra beleszerettem , s nem kis idő telt el az óta de még mindig szeretem ... igen is létezik első látásra szerelem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!