Miért van az, hogy az első kötödik igazából a szívünkhőz a legjobban?
Figyelt kérdés
Szerintem igazából el sem tudjuk felejteni.
Most gondolhatunk szerelemre, első kocsira, első kutyára.. Olyan dolgokra amikhez azért kellemes élmények IS kapcsolódtak.
Lehet kinevettek de ezt a gondolatot a family guy hozta ki belőlem mikor Stewienak meghalt a kutyája.
Túl tudja magát teljesen az ember az ELSŐ igazi elvesztésen ?
Olyan érzésem van h ha igen akkor a második már könnyebb ergo ahhoz kevésbé kötődött jobban.
2013. dec. 23. 14:23
1/5 anonim válasza:
Ha a második jobb akkor persze.
Nem feltétlen az a legjobb ami az első.
Persze hogy túl tudja ,mivel általában jön egy jobb ami elfejteti az elsőt.
2/5 piriiiiii válasza:
Kedves első, nem mindenki a legjobbhoz kötődik elsőként... ez nem a legjobbságról van szó.
3/5 anonim válasza:
Nem. Az első férjem meghalt, vannak gyerekeink. Szerettük egymást, de idővel túl tettem magam rajta. A második férjemhez is ugyanúgy kötődtem.
4/5 anonim válasza:
Ez csak a lányok baromsága. Érthetetlen és megmagyarázhatatlan.
5/5 anonim válasza:
Lány vagyok, de nem volt ilyen tapasztalatom, nincs mindig így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!