Tumblr alapján vélemény erről a srácról?
Igen, én vagyok.
Jöhet minden, kíváncsi vagyok, egy idegen számára mennyire jön le pontosan, milyen vagyok.
Szerintem olyan ember vagy, akinek fontos az őszinteség és belül egy romantikus alkat vagy. Az látszik, hogy szereted a tájakat, ebből arra következtetek, hogy utazni, új helyeket megismerni is szeretsz. Talán érdekelnek az olyan dolgok is, amiknek komoly mondanivalója van. Nem tudom, hogy van-e barátnőd, de úgy gondolom, hogy vágysz a szeretetre. A zene is szerepet játszik valamilyen módon az életedben, talán zenélsz is.
A hátteret és a képeket együtt figyelembe véve szerintem egy letisztult személyiség vagy. Ez alatt azt értem, hogy nem olyan vagy, mint a mai fiatalok többsége, hogy csak az számít, hogy ő legyen a legmenőbb, neki legyenek a legjobb cuccai. Szerintem te sokkal többnek látod az életet ezeknél. Érdekes ember lehetsz :)
Tetszenek nagyon a képeid egyébként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!