Fiúk milyen a női ideál? Hogy néz ki az a lány akibe első látásra szerelmesek lesztek?
Huha, egy dolog az biztos. Majdnem mindenkinek másképpen. Sajnos nem küldhetek képet róla, mert a személyiségi jogok vagymik nem engedik. Ja igen, ő csak az én ideálom. Csomó ismerősömnek nem tetszik, párnak elmegy, kevésnek tetszik.
Nincs általános érvényű, mindenkire igaz "örök ideál".
Én nekem a KÜLSŐ ideál valahol Liv Tyler és Mariah Carrey keresztezésénél van
De a belső értékek sokkal fontosabbak
"Hogy néz ki az a lány akibe első látásra szerelmesek lesztek?"
Fogalmam sincs. Volt már pár lány/nő, aki elvarázsolt a személyiségével, kisugárzásával és fellángolt bennem valami iránta elég hamar. Mind másképp nézett ki. Itt nem azon van a hangsúly, hogy valaki hogy néz ki, hanem hogy van-e benne valami vonzó tulajdonság, amivel megfog (és ez általában belső tulajdonság). A külső is fontos, de egyáltalán nem a minden.
Persze nálam is vannak ilyen dolgok, hogy "bolondulok a nagymellű nőkért" vagy "a szeplősökért" és ilyesmi - de ez nem jelent semmit. Ha igazán beleszeretsz egy nőbe, nem ezek miatt fogsz beleszeretni. A szerelem egyébként sem "első látásra" megy, max. a gimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!