FIUK, nektek az mennyire nem jon ne mikor egy lany vekony, de ugy hogy se melle se segge nincs? Akkor mar legyen inkabb kicsit husi?
Neketek mi tetszik legjobban? Mikor egy lany vekony kb 160/ 44kg) vagy ha tobb hus van rajta(160cm/59kg)?
Tudom az ideal nagy melle formas segg karcsu has, de ha ezek kozul kene valasztani melyik tetszik jobban melyik lenne
Nekem nem tetszenek a csont és bőr lányok.Van benne valami vonzó,tény.De nálam pl . ez az abszólut favorit az ilyen tipusu fenék:
Ezek közül is lehet kb bármelyik bármilyen.
44 kilósan is lehet jó melle, meg 60 kilóból sem mindegy hogy mennyi az izom, és mennyi a zsír. Inkább az igényesség, sportosság látszódjon rajta, nekem az jobban számít.
nekem mindenféleképpen vékony
Nem vagyok se mell centrikus se a nagy mell híve. Nekem tetszik a kicsit és formás mell. (egészen a közepes méretig, de a nagy nem jön be) Szintúgy a fenéknél: ott inkább a kisebbet de formásat preferálom :)
De olyan viszont még nem fordult elő velem, hogy egy ducibb lány tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!