Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mit tegyek hogy olyan vékony...

Mit tegyek hogy olyan vékony lábam legyen mint a modelleknek? Milyen diétajuk van és milyen edzés tervük?

Figyelt kérdés
miket esznek?? miket sportolnak? ?

2015. jan. 28. 16:38
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Genetika.
2015. jan. 28. 17:10
 2/10 anonim ***** válasza:
62%
cardio gyakorlatok, futás, edzés a lábaidra.
2015. jan. 28. 18:07
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Miért akarsz olyan vékony lábakat? Az nem szép és a fiuknak sem tetszik.
2015. jan. 29. 07:42
 4/10 anonim válasza:
100%

Ha rám hallgatsz, kerékpározz minden nap. Azzal közlekedj mindenhova, így sok extra időt se vesz igénybe a sportolás, hiszen közlekedni amúgy is kell.

A kerékpáros lányok combja és popsija szép formás, egészségesen izmos, és nem göthös mint mostanában a modelleknek.

2015. jan. 29. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is olyan vékony, nincs semmiféle diéte ez GENETIKA!
2015. jan. 29. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
ez genetika... futhatsz napi 10 km-t, akkor se lesz olyan lábad.
2015. jan. 30. 10:27
 7/10 A kérdező kommentje:
amugy nem vagyok kover meg semmi ilyesmi csak a testemhez kepest a comjaim kicsit husisabbak..am 177cm es 57kg vagyok
2015. jan. 30. 15:48
 8/10 A kérdező kommentje:
csak azert kerdeztem mert lattam tyra banksrol par kepen ahol meg volt hizva nem is kicsit ...csak erdekelne h h lett ujra vekony alakja.
2015. jan. 30. 16:16
 9/10 anonim ***** válasza:
PS
2015. febr. 3. 18:09
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Sokat gyalogolnak, táncolnak.

Diéta nincs, hafogyni akarnak, a diéta kimerűl az éhezésben.

Álló gyakorlatokat végeznek, hogy bírják a strapát, szinte mindent álva csinálnak.

Magsfekvő pózolt alvás, sokszor keveset alszanak, hogy a ráncosodást befolyásolják.

Tulajdonképpen nem az étrendjük, vagy a sportolás tuningolja őket, hanem egy speciális életvitel.

Állóképesség és strapabírás, pszihikai tűrőképesség, mérhetetlen közöny és engedelmesség.

Keveset ülnek a fenéktorzulás miatt, a sportot kerülik, mert igyekeznek megőrizni az Istenadta arányaikat.

A sportolással nemkívánatos méretváltozás következhet be, kivéve ha a termék-téma ezt megkívánja, de ilyen esetben hosszú távú szerződést kötnek, kiemelt gázsival és u.n.szépségbiztosítással.

A monoton életvitel és megrögzűlt testtartás, beidegződött mozgásuk miatt az esetleges megerőltetés a sportolásra való tekintettel deformitásokat is okozhatnak, ezért a hagyományos sportokat kerülik, még a mániákus sérülésfélelem miatt is.

2015. febr. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!