Ezek a méretek jók? 21 éves lány vagyok 160cm
Figyelt kérdés
77 a csipő
70 a derék
77 mell
túl vékony vagyok szerintem...
2014. máj. 18. 02:02
1/27 anonim válasza:
Szerintem csak a számok alapján botsáska vagy,kép nincs?
2/27 A kérdező kommentje:
botsáska :DDDD most jóóóót nevettem :D Hát lőhetek képet mindjááááárt
2014. máj. 18. 02:15
4/27 anonim válasza:
szia cica :D Szerintem egész jó :D
5/27 A kérdező kommentje:
Köszi, tudnátok tanácsot adni, hogy hizzak??????
2014. máj. 18. 02:42
6/27 anonim válasza:
Nálam jó vagy. Nem kell híznod, az jön majd a korral.
7/27 anonim válasza:
Nagyon szép karcsú vagy!! Örülj neki vannak akik csak álmodnak az ilyen alakról!! :) Ha pedig hízni akarsz akkor heti 1x meki, sok sok csirkepaprikás :D(azt írom ami nekem jó volt ) zsíros kenyér ja és pizza sok sok pizza és egyéb zsíros ételek, de szerintem neked az is jó lenne ha egyszerűen elmennél edzeni Vannak edzőtermek heti 2 alkalom nem túl sok , kis mozgás de vannak szabadtéri edzőhelyek is p a Margitszigeten a 13.ker Ram colosseumnál és szinte mindenhol Budapesten... Ha nem ott élsz akkor marad az edzőterem , így a súlyod gyarapodni fog , de nem hájaska leszel , hanem izmoska :)
8/27 anonim válasza:
Elég durva, hogy mindössze 7 cm van a melled/csípőd és a derekad között. Nekem kb 25 centi a különbség.
9/27 anonim válasza:
Szerintem nem vagy túl vékony.És ne akarj hízni,jó alakod van.Hízni nem tudom,hogy lehetne,nekem sem sikerült.Bár én elég sokat szoktam edzeni,mozogni és sikerült 2 kg-t "felszednem".De nem nagyon látszik,csak az hogy izmosabb lettem:)
10/27 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.aranyosak vagytok. Engem zavar a 40kilom. Vettem nutridrinket elvileg lehet tőle hizni. Edzeni még nemtudok.
2014. máj. 18. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!