Szerintetek ez nagyjából arányos test a méretek alapján?
2-es vagyok.
A magasságodhoz képest keskeny szerintem. Egy 150 cm magas nőnek persze, hogy szélesebbnek tűnik. Én 172 magas vagyok, és nekem 95-ös a csípőm, mégsem tűnik szélesnek. :D De nem tudom az arányaidat, csak próbáltam elképzelni, ez alapján mertem ilyet állítani. :) De hány éves vagy? Lehet, még sokat fogsz alakulni. Pl. 15 évesen én is nagyon-nagyon egyben voltam, most meg (21 vagyok) homokóra lettem.
Remélem nem azért tetted fel a kérdést, mert elégetetlen vagy magaddal! :)
Nem tudom, nekem 168 cm-hez van 90 cm-es csípőm. A derekam pedig 10 centivel kisebb mint a tied. (amúgy nem vagyok elégedett.:D) Egy magasabb lány viszont nagyobb méretekkel is jól mutat, mert nem mindegy hogy a 73 az 150 vagy 180 centihez megy.:)
De szerintem nem lehet rossz alakod, viszont így tényleg nehéz megmondani.:)
Nekem pedig 160-hoz 90 és még nálam se számít szélesnek.
Nem lehet, hogy rossz helyen mérted?
Nem a csípőcsontnál kell, hanem a fenék legerősebb részénél!
A derekad se sok, főleg ehhez a magassághoz. 160-hoz az már tényleg sok lenne.
Tudom,hogy hol kell mérni,csak modellkedni szeretnék,és nem tudom,hogy mennyi centit kéne kb. lefaragni,és honnan.
És légyszi ne jöjjenek a hülye kommentek,nem fogok se éhezni,sem pedig anorexiás nem leszek.:)
Ha modellkedni szeretnél (és nem plus size vonalon), akkor a 90-60-90 ALATT kell, hogy legyél (max. ha páratlan tehetség vagy engednek pár centit).
Ez azért 180 centinél elég embertelen követelmény. Nézd csak meg őt!
Egyébként a te alkatoddal nehéz lesz ezt a követelményt teljesíteni. Főleg egészséges kereteken belül.
Tehát az anorexia és hasonló szépségek emlegetése igencsak helyén van, ha tényleg belevágsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!