Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora jelentősége van a teljesen zsírmentes tökéletes külsőnek?
Attól függ, hogy férfi vagy nő az illető, meg ízléstől is függ.
Én nő vagyok, és nekem nem tetszik egy férfi, ha túl sok zsír van rajta, minél kevesebb van, annál jobb (egy bizonyos szintig, nem kell szélsőségekben gondolkozni :D). Viszont a nők átlagos testzsír %-a alapból magasabb a férfiakénál, és ez nem véletlen. Még egy egészséges, karcsú alkatú nőn is van valamennyi zsír a megfelelő területeken. :)
"Tényleg ekkora jelentősége van a teljesen zsírmentes tökéletes külsőnek?"
A nagy sz@rt.
Aki erre utazik, azt csak a felszín érdekli.
Az ilyesfajta társadalmi elvárások azért vannak, hogy legyen mit látványosan lesz*rni :D
Állandó diéták? miért? milyen magas vagy, és hány kiló? esetleg kép? ruhás is jó...
Vékonyabb féle alkat széles csípővel? Hiszen az a legjobb! :)
Sportolsz valamit?
szeretném azt enni, amit megkívánok, tényleg szívből élni, élvezni az egészet, de már állandóan a kalóriák pörögnek az agyamban, és hogy megint nem tornáztam stb
jelenleg nincs barátom, de ha ezt így folytatom talán nem is lesz... pedig szerintem nem így kellene lennie, egyáltalán nincs mit takargatnom, szimplán ilyen vagyok. ettől még nem kéne, hogy kevésbé vonzónak érezzem magam
vagy rosszul mondom?
egyébként táncoltam nagyon sokáig, ezért izmos combom/vádlim van, csak a bőröm felszíne nem szép, ami miatt nem is merem mutogatni
pedig többnyire díjazzák a férfiak körülöttem, ha minit veszek fel :)
Az izmos lábak széles csípő az nálam teljesen rendben van!!! Főleg a szélesebb csípő!
Szerintem nem lehet Veled gáz, csak magadban építettél már fel gátlásokat.
izmos combom/vádlim van
jó itt végem, leszel a feleségem ? :DDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!