Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ekkora jelentősége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora jelentősége van a teljesen zsírmentes tökéletes külsőnek?

Figyelt kérdés
Oké, persze, fontos a külső, a szép arányos alak és feszes popsi meg hasonlók, de őszintén ekkora jelentősége van a párkapcsolatokban? Ha valaki képes elfogadni önmagát olyannak, amilyen (nyilván nem a borzasztó túlsúlyos emberekre gondolok, hanem az egészséges, kiegyensúlyozottakra), akkor az tükröződik a kisugárzásán is. És az még fontosabb, mint a külső. De ez az állandó társadalmi elvárás, hogy tökéletesnek kell lenni.. Kezd elegem lenni belőle! Állandó diéták, megfelelni vágyás megkeserítik az életemet.

2013. febr. 23. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész csak marketing. Tudod mi pénz van a fogyókúraiparban? Nap mint nap olvasni olyan csodabogyókat (itt is), hogy nem kell diétázni, nem kell mozogni, csak beveszed ezt, és 2 hónap alatt álomalakod lesz. És hányan elhiszik.

Ha nem nyomná a média a tökéletesen vékony alkatú nők divatját, ezt senkinek sem tudnák eladni. Közben meg a sztárok fele anorexiás. Itthon is. Amikor Réka azzal büszkélkedik, hogy az egész terhessége alatt 4 kg-t hízott? Nem inkább egy normális nőt kéne választani a férfinak, aki nem a külsőt, hanem inkább a gyermek egészségét helyezi előtérbe?

Egyébként meg sok férfi szereti, ha van mit fogni egy nőn. Én nem vagyok vékony, (kövér sem) de a férjem mindig azt mondta, hogy nagy kofferba jó pakolni. Ő kifejezetten imádja, ha egy nőnek széles a csípője. Én nem akarok 50 kg lenni, tökéletesen elvagyok a 70 kg-val is. Legalább nem kell szilikon melleket csináltatnom.

2013. febr. 23. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
gondolom nő vagy, vagy is az írásodból látszik .. nem kell tökéletesnek lenni de iszonyú nagy jelentősége van egy férfinak mint neked a kisugárzás ezt valahogy ígyértheted..
2013. febr. 23. 22:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Persze, hogy megnézik a vékony nőket. De nem biztos, hogy jobban tetszik nekik, mint egy kerekebb. Én is megbámulnék egy zsiráfot az utcán, mégsem vinném haza az ágyamba :)
2013. febr. 23. 22:32
 14/17 A kérdező kommentje:
ami azt illeti, magas is vagyok. 180 cm 20 éves lány létemre. talán ezért is megy olyan nehezen elfogadni magamat
2013. febr. 23. 22:43
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Nem kell tökéletesnek lenni, de érdemes törekedni rá. Mind testileg, mind szellemileg. A tökéletes pedig egyénenként változó tud lenni, hogy kinek mi.

A világ sajna olyan, hogy bizony oda kell figyelni, ha jó külsőt/belsőt akarsz magadnak, ha nincs szerencséd, akkor nagyon oda kell figyelni. A narancsbőr normális diétával eltüntethető, de ha neked tetszik magadon, tojd le a többit. Mindenkinek úgyse tudsz megfelelni. Ha meg nem tetszik, tegyél ellene, és ne rinyálj. Nem véletlenül alakul az ki...

A teljes zsírmentesség pedig nem elérhető, nőnek pláne.

Az izmos láb nálam is pozitívum.

2013. febr. 23. 23:01
 16/17 anonim ***** válasza:

az én szemembe nem a zsírmentes a vonzó

F19

2013. febr. 24. 01:02
 17/17 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon fontos. Aki tagadja az hazudik, magának is. Mint ahogy ezt te is észrevetted. Ez nem jelenti, hogy nem fogsz párt találni. Olyan férfiak is vannak akik kizárólag a 100 kiló feletti nőkhöz vonzódnak... De minden kilóval szűkülnek a lehetőségeid.

A kisugárzás is fontos. De csak a nők nagyon-nagyon kis részének van olyan kisugárzása, ami felülír plusz tíz kilót.

És ugyanez vonatkozik a férfiakra is, a nők aztán végképp tagadják, de valójában sokkal jobban megnézik a férfiakat, mint fordítva. Még szerencse, hogy mindenki mást lát vonzónak.

2015. aug. 5. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!