Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek a méretek jók? 21 éves...

Ezek a méretek jók? 21 éves lány vagyok 160cm

Figyelt kérdés

77 a csipő

70 a derék

77 mell

túl vékony vagyok szerintem...

2014. máj. 18. 02:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Jó helyen mérted magad? Csípőt a fenék legszélesebb részén, derék a legvékonyabb részen, mell a melleden át...

Mert a leírt adatok valahogy nagyon aránytalan, nőietlen nőt mutatnak, aki kb csont és bőr, kép alapján meg pont hogy nem olyan vagy, még pocak is van egy pici és a combod sem épp vékonynak néz ki, habár az alig látszik. Fura.

Ha hízni akarsz akkor eddzél, tornázz, stb.

2014. máj. 18. 16:29
 12/27 A kérdező kommentje:
jól mértem magam. Szerinted ha 40kiló vagyok ak nem vagyok csontos? De. Csak nagy a hasam meg fenekem. De majd rakok fel nornalis kepet. Úgy mértem magam hogy behuztam a hasam. A mellem az kicsi.
2014. máj. 18. 20:29
 13/27 anonim ***** válasza:
Én többnek gondoltalak,mint 40kg,így kép alapján.Én is hasonló testalkatú vagyok,mint te,csak én 56kg.
2014. máj. 18. 20:34
 14/27 anonim ***** válasza:
nekem bejössz így. tetszenek a vékony pici lányok :)
2014. máj. 18. 21:39
 15/27 anonim ***** válasza:
amúgy ha így nem érzed jól magad, akkor izmosodnod kéne. azzal tudnál legjobban hízni. szóval zabálnod kell a rizst+csirkecsöcst meg heti 2-szer edzés. ha nincs lehetőséged terembe menned, akkor otthon fegyencedzés.
2014. máj. 18. 21:43
 16/27 A kérdező kommentje:

Szeretnék majd edzeni valamit, csak orrmütétem volt, és még nem kapok rendesen levegőt, igy is fulladok, nemhogy ha még pl futnék.

De ha jobban leszek akkor belevágok, a sok evés nem segit.

Lehet az lesz, hogy inkább elfogadom magam igy, bár nehéz lesz.

Itt egy jobb kép:

[link]

2014. máj. 18. 23:52
 17/27 anonim válasza:

Szia.

A lényeg a kaja, nem a kiegészíttők.

Amikor megéhezel egyél valamit, tök mindegy mit. mindig egyél valamit.

Kezd el, hogy reggel felkelsz, és eszel egy nagyon kiadós reggelit. mondjuk 4 szelet szalonnát kenyérrel, ha tudod még tojással is tuningolhatod!

süsd meg vagy ilyen, reggelire jó a sült, főtt tehát meleg étel!!!

ezt mondjuk tedd meg 8 órakor, azátn 10-kor megint egyél egy hasonló adagot. majd ebéd, és 2-3 felé újra kaja, ilyenkor már elég 2 szendvics is. de azért fincsi legyen :) Aztán ezt folytasd 2 óránként, ha éhes vagy ha nem egyél valamit. legalább egy szelet vajas kenyeret.

Ha két 2órás étkezés között megéhezel nassolj valamit!

A lényeg, hogy állj neki egy ilyen életformának, és kb 1-1.5 hónap mulva kitágul a gyomrod, és meglepő mennyiséget fogsz majd befalni! ezzel együtt hízni is fogsz persze.

Nekem így sikerült 6-8 hét alatt 6.5 kg-ot híztam.

Anyagilag jó ha felkészülsz azért rá, énnekem úgy megnőtt az étvágyam, az utolsó 2-3 hétben, hogy 90ezret elkajáltam!! 25 éves vagyok, és 50kg. :) Úgyhogy hidd el így menni fog. ha dohányzol akkor a cigit tedd le de azonnal :)

2014. máj. 19. 00:02
 18/27 anonim válasza:

Ja és amúgy igen szerintem is túl vékony vagy.

Bár nem rosz :)De túl vékony

(elöző voltam)

2014. máj. 19. 00:02
 19/27 A kérdező kommentje:
köszi, de az a helyzet már ennél többet nem tudok enni
2014. máj. 19. 02:23
 20/27 anonim ***** válasza:
hát én ezt nem értem... nem tűnsz soványnak ezen a képen sem :)
2014. máj. 19. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!