Ezek a méretek jók? 21 éves lány vagyok 160cm
77 a csipő
70 a derék
77 mell
túl vékony vagyok szerintem...
Jó helyen mérted magad? Csípőt a fenék legszélesebb részén, derék a legvékonyabb részen, mell a melleden át...
Mert a leírt adatok valahogy nagyon aránytalan, nőietlen nőt mutatnak, aki kb csont és bőr, kép alapján meg pont hogy nem olyan vagy, még pocak is van egy pici és a combod sem épp vékonynak néz ki, habár az alig látszik. Fura.
Ha hízni akarsz akkor eddzél, tornázz, stb.
Szeretnék majd edzeni valamit, csak orrmütétem volt, és még nem kapok rendesen levegőt, igy is fulladok, nemhogy ha még pl futnék.
De ha jobban leszek akkor belevágok, a sok evés nem segit.
Lehet az lesz, hogy inkább elfogadom magam igy, bár nehéz lesz.
Itt egy jobb kép:
Szia.
A lényeg a kaja, nem a kiegészíttők.
Amikor megéhezel egyél valamit, tök mindegy mit. mindig egyél valamit.
Kezd el, hogy reggel felkelsz, és eszel egy nagyon kiadós reggelit. mondjuk 4 szelet szalonnát kenyérrel, ha tudod még tojással is tuningolhatod!
süsd meg vagy ilyen, reggelire jó a sült, főtt tehát meleg étel!!!
ezt mondjuk tedd meg 8 órakor, azátn 10-kor megint egyél egy hasonló adagot. majd ebéd, és 2-3 felé újra kaja, ilyenkor már elég 2 szendvics is. de azért fincsi legyen :) Aztán ezt folytasd 2 óránként, ha éhes vagy ha nem egyél valamit. legalább egy szelet vajas kenyeret.
Ha két 2órás étkezés között megéhezel nassolj valamit!
A lényeg, hogy állj neki egy ilyen életformának, és kb 1-1.5 hónap mulva kitágul a gyomrod, és meglepő mennyiséget fogsz majd befalni! ezzel együtt hízni is fogsz persze.
Nekem így sikerült 6-8 hét alatt 6.5 kg-ot híztam.
Anyagilag jó ha felkészülsz azért rá, énnekem úgy megnőtt az étvágyam, az utolsó 2-3 hétben, hogy 90ezret elkajáltam!! 25 éves vagyok, és 50kg. :) Úgyhogy hidd el így menni fog. ha dohányzol akkor a cigit tedd le de azonnal :)
Ja és amúgy igen szerintem is túl vékony vagy.
Bár nem rosz :)De túl vékony
(elöző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!