Vékony vagyok, nagy hassal. Ez mégis hogy lehetséges? És mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mint említettem, vékony vagyok, sehol nincs semmi feleslegem, csak a hasamon, ezért kifejezetten zavaró. Egyrészt, ez hogy lehetséges? Másfelől, mit tehetnék ellene? Az edzést lehetőleg senki se javasolja, ugyanis az alapértelmezett dolog, de egy-két hatásos gyakorlatot szívesen fogadnék.
L
2014. nov. 2. 18:36
1/7 anonim válasza:
ez ellen nem tudsz tenni kb, ilyen vagy.
2/7 anonim válasza:
Gondolom alma alkatod van. Nem tudom mit tudsz tenni ellene, ne egyél cukros, zsíros ételeket.
3/7 anonim válasza:
1) Oda zsírosodsz.
2) Nincs rajtad izom ezert le vagy eresztve.
4/7 anonim válasza:
Egy ilyen bugyiban nagyon szexi lennél: [link]
5/7 anonim válasza:
Mutass egy képet! Elég szexi tud lenni kis poci, hidd el :)
6/7 anonim válasza:
Mit csinálj? írj nekem! pont az ilyen csajok tetszenek!
7/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem alma vagyok, inkább deszka. ☺
De azért nem olyan vészes a dolog, mint a kedves 4.kommentelő bugyimodelljénél, inkább az engem-zavar-csak-nagyon féle.
Emellett ha még fogynék a combjaimból is, akkor már ronda lennék. Jól össze van hozva...
2014. nov. 9. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!