Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Első szerelem lenyomata?

Első szerelem lenyomata?

Figyelt kérdés
Még nagyon kislány koromban (már a szerelemhez képest) 13 évesen menthetetlenül beleestem egy rocker fiúba. Tipikus hosszú hajjal stb-vel rendelkezett és gyönyörű kék szemekkel. A szerelem csak plátói volt, amúgy is nagy volt a korkülönbség.. Nos, különösebben sosem érdekelt a fiúk kinézete, de valahogy mostanában azt érzem, hogy a hosszú hajú fiúk pláne a kék szeműek sokkal kedvesebbek számomra. Gondoljátok, hogy tudat alatt mégis várom ennek a szerelemnek a beteljesülését és ezért ragadnak meg ők jobban? 18/L

2013. aug. 16. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
nem.
2013. aug. 16. 20:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, lehetséges. :) Sok ember fejében kialakul egy ideál, nekem is volt tinikoromban. Persze a párom egyáltalán nem hasonlít rá... :D Nehéz is volt kimásznom az álomvilágomból, de sikerült.
2013. aug. 16. 21:07
 3/7 A kérdező kommentje:
2/2 és nem érzed azt, hogy valami hiányzik? Vagy tökéletesen megvagy így is? Esetleg még jobb mint elgondoltad?
2013. aug. 16. 21:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva tényleg nehéz volt először. Én valahol nagyon reális és úgymond elővigyázatos vagyok, de emellett iszonyatosan álmodozó is. Akit régen elképzeltem férfit, az lényegében tökéletesként élt a fejemben (legalábbis az én mércém szerint). És az én ideálom is kék szemű volt. Szóval jól elmerengtem róla, elábrándoztam, milyen jó életünk lesz. Elsőre összejövünk, boldogság, gyerek, stb.

Aztán mikor ismerkedős fázisban voltunk a párommal, nagyon durván elkezdtem ráébredni, hogy a valóság nem ilyen. Először nem is igazán jött be nekem, nem tartottam helyesnek, őrlődtem is sokat, hogy lehet, hogy nem kellene semmilyen kapcsolatot kialakítanom vele. Még az is zavart, hogy barna a szeme. Úgy éreztem az első időkben, hogy hiányzik valami. De valami más meg nagyon is vonzott hozzá. Így vele maradtam, és ahogy kezdtem megismerni, egyre jobban hiányzott, egyre többet gondoltam rá, és szép lassan beleszerettem. Rájöttem, hogy egy kapcsolat nem csak cukormáz, és nincs helye idealizálásoknak. Igen, megvannak a hibák és a gondok, de összességében azt kell mondjam, hogy tökéletesen megvagyok, megvagyunk, és jobb az egész, mint ahogy valaha képzeltem. De ez egy hosszú folyamat volt... :) És teljesen természetes, hogy van egy típus, ami kedvesebb a számodra a többinél, és lehet, hogy a te párod pont ilyen lesz. De nem feltétlen biztos, és csak azt akartam mondani azzal, amiket írtam, hogy adj esélyt mindenkinek, mert nem tudhatod, ki az igazi.

2013. aug. 16. 21:35
 5/7 anonim ***** válasza:
És bocsánat a hosszú szövegelésért. :D
2013. aug. 16. 21:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Nagyon tartalmas volt számomra! :D A vicces, hogy ennek ellenére nekem is barna szemű volt a barátom, szóval nem kell tartanom attól, hogy örökké a kék szemű hosszú hajú lovagomról álmodoznék.. :D
2013. aug. 16. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Szívesen. :) Hát akkor ezt megbeszéltük. :D Szép az a kék szem, de olyan szép tud lenni a barna is ha szereted a birtokosát.
2013. aug. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!