az lenne a kérdésem hogy teganp elött ismerkedni keztem egy lánnyal és jó volt vele tagnap is találkoztunk beszélgettünk sétáltunk és este fele amikor már szinte kifogytunk a témábol elkeztüünk ölelkezni direkt kicsit idegesitettük egymást hogy valamiröl legyen szó és ennyira jó volt de volt hogy ölelkeztünk egymás szemébe néztünk és a szánk már kb 1-2 centire volt tuttam hogy tesztelni akar hogy meddig birom hogy nem csokolom meg de nem birtam adtam neki egy szájra puszit mondta nekem hogy nem kellet volna kérdeztem mért és azt mondta hogy teszteltelek hogy komolyan gondolsz e és megbuktál de tudod mit én is... megpuszilt "én is megbuktam" és most ezt nem értem hogy mi van most megbántottam vagy sem vagy mi az hogy megbukott ő is azt hogy nem vesz engem komolyan vagy egyátalán jó ötlet volt az hogy megpusziltam a 2. nap
dehülye vagy. össze akar veled jönni te analfabéta.
2013. aug. 16. 11:10
2/11 anonim válasza:
Kicsit ásd bele magad a női lélekbe jobban barátom :) ! Ez jót jelent ,de kedves női olvasóink talán jobban kifejtik . !
2013. aug. 16. 11:11
3/11 anonim válasza:
gondolom olyan 12 évesek lehettek..és ja jó hogy megpusziltad
2013. aug. 16. 11:11
4/11 anonim válasza:
Női logokát nehéz megérteni, de másodszorra meg ő puszilt meg akkor szerintem nincs okod az aggodalomra. Randizgassatok továbbra is. :)
2013. aug. 16. 11:12
5/11 anonim válasza:
jujjjjjjjjjj ekkora problémát:DD bocs de ezen szakadok.
2013. aug. 16. 11:15
6/11 A kérdező kommentje:
nem 12 évesek vagyunk én 15 ő 2honappal fiatalabb és tudom hogy össze akar velem jönni csak most nem találkozunk kb 2-3 napig és addig nem tudom hogy mi legyen mert még nem jöttünk össze de beszéltem vele ma és azt mondta hogy azért nem kellet volna mert nála sokat jelentett mondtam hogy nekem is de ez nem csók volt kérdezte mért csináltam és ezt mondtam rá
"nem tudom
már remegett mindenem és ott voltál elöttem ott volt a lehetőség még mondtam is magamba hogy ne csokoldmeg ne semmit ne csinálj bird ki és nem birtam egyszerüen annyira vonzottál befele hogy az hihetetlen
és tuttam hogy tesztelni akarsz ezzel de csak ezért is"
össze vagyok teljesen zavarodva semmit sem értek alig tuttam aludni folyton ezen rágtam magam hogy jó ötlet volt e vagy hülye vagyok
2013. aug. 16. 11:17
7/11 A kérdező kommentje:
tudom ez elég hülyeség ilyet kérdezni de össze zavarodtam már vagy 2 éve nem volt barátnőm és nem tudom hogy mit tegyek bocs hogy próbálok nem csalodást okozni valakinek :/
2013. aug. 16. 11:19
8/11 anonim válasza:
A csaj logikája kikezdhetetlen, én azt mondom.
2013. aug. 16. 11:24
9/11 anonim válasza:
15 évesen már vagy 2 éve nem volt barátnőd? :O
Ezeket olvasva... 12-13 évesen még nem csajozni kell gyerekek...
2013. aug. 16. 11:53
10/11 anonim válasza:
Most emiatt kár paráznod.Randizgassatok,csókolózzatok,ahogy a helyzet hozza.Ha nem vonzódna hozzád ugyanúgy a csaj,mint te hozzá,akkor nem viszonozta volna a puszit.Magyarul jól esett neki,csak most kicsit kéreti magát,és várja a csókot.Nem kell aggódni,minden rendben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!