ROOCK kérdése:
2. napja ismerem és szájra puszi?
Figyelt kérdés
az lenne a kérdésem hogy teganp elött ismerkedni keztem egy lánnyal és jó volt vele tagnap is találkoztunk beszélgettünk sétáltunk és este fele amikor már szinte kifogytunk a témábol elkeztüünk ölelkezni direkt kicsit idegesitettük egymást hogy valamiröl legyen szó és ennyira jó volt de volt hogy ölelkeztünk egymás szemébe néztünk és a szánk már kb 1-2 centire volt tuttam hogy tesztelni akar hogy meddig birom hogy nem csokolom meg de nem birtam adtam neki egy szájra puszit mondta nekem hogy nem kellet volna kérdeztem mért és azt mondta hogy teszteltelek hogy komolyan gondolsz e és megbuktál de tudod mit én is... megpuszilt "én is megbuktam" és most ezt nem értem hogy mi van most megbántottam vagy sem vagy mi az hogy megbukott ő is azt hogy nem vesz engem komolyan vagy egyátalán jó ötlet volt az hogy megpusziltam a 2. nap2013. aug. 16. 11:07
11/11 xKakashix válasza:
bocs, de nagyon buta vagy!! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!