Csajok! Ismerkednétek egy csóró pasival?
nem konkrét ismerkedésre gondoltam velem...de azse baj;) hanem hogy általában ismerkednétek e meg olyan pasival, aki csóró, de jó ruhái vannak és jófej, meg nem is ronda?
Mert sajnos olyan közegben növök fel, ahol mindenki..és tényleg MINDENKI újgazdag...itt az a trendi hogy elmegyünk valahova a csajjal "pénzt költeni"....Eddig egy kapcsolatom volt..azse tartott szinte semeddig mert nemtaláltuk meg a csajjal a közös hangot (magyarán nemvittem el sehova pénzt költeni, csak egyszer moziba)
De tényleg az a gond hogy itt az összes osztálytárs újgazdag, senkit sem érdekel egy csóró gyerek...ezért nincsenek is nagyon haverjaim se..nemhogy barátnőm:(
17/F
Engem nem érdekel a pénz:)
Csak az a lényeg,hogy a pasi rendes legyen,megértő és tiszta szívéből szeressen:)
Aztán ha később is együtt maradunk majd kitalálunk ketten valamit.Meg akkor már úgyis dolgozni fogunk:)
16/l
persze :) én jártam már csóró(ahogyan te nevezed) pasival...de nem érdekelt hogy az...nem vitt engem el ő sem pénzt költeni,de még moziba sem :D nem kellett hozzá pénz hogy jól érezzük magunkat mert az volt a lényeg h egyutt voltunk...dehát mindenkinek más a fontos...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!