Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ismerkednétek egy 30 éves szűz pasival?
Persze, nincs ezzel semmi gond.
21/L
Nem az számít, hogy szűz, vagy nem. Persze jelzőértékű, jelezheti a "minőséget", meg, hogy tetszik más lányoknak.
De kamuzni nem kell, ez már téma volt valahol. Én már voltam szűzzel. Láttam rajta, hogy jól néz ki, azt is tudtam: sok lánynak tetszene.
És azt is, hogy nem azért kellek neki, csak hogy "végre valaki elvegye a szüzességét" (ezt nem szokták még a csajok bírni).
Nem biztos, hogy csúnya. A dolgok nem annyira egyértelműek. Okozhatta más is, hogy nem vesztette még el a szüzességét. Én ismerek egy huszonéves nagyon jó külsejű férfit, aki tele van gátlásokkal. Fogadni mernék, hogy még szűz. Nehéz gyerekkora volt, közeledni sem nagyon mer nőkhöz, és állandóan hezitál, aggodalmaskodik.
Azt meg hagyjátok abba, hogy dobni fogja a csaj, ha megmondja. :)
Barátnőm nagyon jó nő, és ő vette el a pasija szüzességét. Évek óta boldogan élnek. :) Pedig barátnőmnek előtte voltak már kapcsolatai- és úgy néz ki, a "szűz" fiú mellett állapodott meg. Jelzem- sok nem szűz akarta volna, a mai napig lenne lehetősége mást választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!