Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ismerkednétek egy 30 éves szűz pasival?
Figyelt kérdés
Még soha nem csókolóztam, nem volt párkapcsolatom. A lányoknak csak haverként kellek. Most meg már félek ismerkedni, hisz egy 30 éves szűz pasi gondolom úgyis már a lúzer kategória. És mielőtt valaki felhozza, nem, nem vagyok meleg.2012. júl. 14. 19:28
11/11 anonim válasza:
"volt már hasonló próbálkozás, semmi nem lett belőle, szóval inkább nem 21L"
Én úgy látom, sok lány, nő elég nyitott lenne. Maga az illető rontja el mindig valahogy saját magának. Talán már annyira fél, vagy ilyesmi. Félreértés ne essék! Nem szándékosan.
Hanem inkább kihátrál, "megfutamodik", mert jobb a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!