Lenne kedvetek ismerkedni, levelezni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves fiú vagyok, szeretnék ismerkedni lányokkal.Komoly kapcsolatot szeretnék, ezért komoly lányok irjanak, ne béna nyafogósak, mert nem csak szórakozni akarok.
2013. aug. 16. 15:03
3/9 A kérdező kommentje:
Pedofilok kiméljenek.
2013. aug. 16. 15:05
4/9 anonim válasza:
Komoly, 17 éves lányok? Hahaha, év vicce díj nyertese!
5/9 A kérdező kommentje:
Miért?Vannak még komoly érett lányok.Nem csak plázaribizlik vannak...de ők vannak többségben.Ezért irtam ide, hátha itt megtalálom.
2013. aug. 16. 15:09
6/9 anonim válasza:
a GYK pont az intelligens okos értelmes emberek gyűjtőhelye. Főleg a lányoké akik azt sem tudják hogy lehet teherbe esni, de már orrba szájba nyomják. A legjobb helyen keresed :)
7/9 anonim válasza:
Utolsónak igaza van, ne itt akard megtalálni álmaid tinijét. Esetleg egy könyvtárban.
8/9 A kérdező kommentje:
Jo, jo vettem a lapot MR. Virágnyelv...
2013. aug. 16. 15:45
9/9 anonim válasza:
Sajnos igazuk van az előttem íróknak ..bár biztosan itt is vannak rendes lányok :)de kevés .. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!