Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oldalon lehet levelezni, ismerkedni, siketek és nagyothallókkal?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 01:45
1/20 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok siket sem nagyothalló, csak érdekel az ő világuk.
2013. jan. 12. 01:46
2/20 anonim válasza:
Bármelyik ilyen jellegű oldalon...
Attól mert siket vagy, vagy nagyothalló, még lehet normális barátnőd/barátod...
3/20 anonim válasza:
Ja, hogy csak a világuk érdekel...
A Károly Róbert krt.-on a Fradi pálya mellett van egy központ, ott személyesen is beszélhetsz, akarom mondani kommunikálhatsz velük...
4/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok siket már írtam.:)
Fogalmam nincs mit mondasz, a Károly körút, de gondolom Budapestre gondolsz.:)
Főleg levelezni szeretnék.
2013. jan. 12. 01:51
6/20 anonim válasza:
Az a Könyves Kálmán körúton van...
7/20 anonim válasza:
Valóban...Összekevertem, bocsi...
8/20 anonim válasza:
Én nem tudom miért, de már gondolkodtam rajta, hogy jó lenne ha siket barátnőm lenne... Ez nem tudom miért van :D
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi.:)
Könyves Kálmán körút?:O:) Azt se tudom hol van.:D
2013. jan. 12. 01:55
10/20 A kérdező kommentje:
ma 01:55
Ezt ne vicceld el, mert nem szép dolog.
2013. jan. 12. 01:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!