Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne a véleményetek rólam...

Mi lenne a véleményetek rólam első látásra?

Figyelt kérdés

17éves vagyok

Hegyes műköröm,műszempilla 14mm es,fenékigérő hajhosszabbítás,platina szőkére festve,szolis bőr(mérsékelten!!!!!!!)rózsaszín ruha tetőtöl talpig. Tűsarok

Na ez egy hétköznapi...suliba menő kinézetem.

Kérdések

Szívesen ismerkednétek velem?..ha igen/nem miert??!!

Első benyomásod mi lenne rólam?

2015. aug. 18. 13:29
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

Itt az a hihetetlen amiket össze hazudsz

Amugy epp néztem es 193ezeret van a glock 17

De kétlen hogy te azt valaha a kezedbe fogtad volna. Engedély kell hozzá az irásodból vélve pedig kétlem hogy neked lenne. De ha MEGIS ahhoz felnottnek kell lenni es felnott letedre nagyon gyerekes lehetsz. Leálsz itt vitatkozni es próbált hihetetlent hazudni.

2015. aug. 19. 19:02
 42/58 anonim ***** válasza:

Előszőris rendőrnek tanulok, megvan az engedély. Ami révén nemcsak fogom nap mint nap, de lőttem is vele. Amúgy mindennel együtt volt 150, mivel nem magyarországról van.

Másodszor meg, min vagy fennakadva?

Játszod az agyhelyed, hogy neked mennyi pénzed van felesleges hülyeségekre, amiktől annyira szépnek tartod magad. Aztán ha valaki közli, hogy nemcsak Te tudod ám szórni a pénzt, akkor egyből hazugsággal vádolod? Tipikusan irigységre utaló viselkedés, mert nembírod belátni, hogy nem Te vagy a legjobb.

Nemcsak, hogy mű vagy, és a külsőd miatt hányni kell Tőled, de a viselkedésed alapján is egy hülye pi...a vagy :)

Mondjuk ezt sose fogod belátni, mert annyira tökéletesnek képzeled magad... hát nemvagy az :)

(Tudom, mostis közlöd, hogy irigy vagyok, hazudok, stb, mert fáj az igazság)

2015. aug. 19. 19:21
 43/58 A kérdező kommentje:
Meg ilye hogy hulyeségekre szórom...az eszem eldobom mar toled....kinek mi...en pl biztos hogy nem koltenek fegyverre!!!!!
2015. aug. 19. 19:27
 44/58 A kérdező kommentje:
Nem vagyok másra irigy hisz felesleges.,,ha kell valami akkor megtudom venni
2015. aug. 19. 19:28
 45/58 A kérdező kommentje:
A mű lányok a legjobbak 👍
2015. aug. 19. 19:29
 46/58 anonim ***** válasza:

Énse szívesen, de látván milyen szolgálati fegyverem lesz, inkább vettem sajátot, mert arra aztán nembíznám az életem. A Glock meg az egyik legnagyobb márka.

Szóval én kiadtam több havi "szépséged" olyan dologra ami az életem mentheti meg :)

Te meg még büszke is vagy rá, hogy egy mű liba vagy :D

Ha alapból olyan szép lennél mint bármelyik exem, hidd el, eszedbe se jutna ilyenekre költeni :)

2015. aug. 19. 19:34
 47/58 anonim ***** válasza:

Kérdező,nem tudom eldönteni, hogy troll vagy,vagy hülye,vagy esetleg szeretsz veszekedni.

Mert bármilyen intelligencia szinttel rendelkezel tisztába kellett lenni azzal, hogy ez a kérdés provokáló és vita lesz belőle.

Kérdező és Elegant Man

Nem szép dolog azzal kérkedni,és versenyezni,hogy kinek van sok pénze,főleg,hogy nem ti kerestétek meg,mivel kérdező te csak 17 éves vagy,más pénzét meg főleg nem szép dolog elszórni,főleg olyan dolgokra amiket te írtál

Elegant Man te is írtad, hogy rendőrnek tanulsz,de tanulóként honnan tudtad megkeresni ezt a sok pénzt?

És ha valóban rendőrnek tanulsz akkor azt kérdezném tőled, hogy rendőrként könnyebben kapsz fegyvertartási engedélyt? Mert Magyarországon iszonyú szigorúan kezelik ezt,és én azt hallottam, hogy saját fegyvert nem lehet szolgálati fegyvernek használni, ezt egy rendőr százados mondta, csak azért kérdezem ezt mert én is rendőrnek tanulok.

2015. aug. 19. 20:09
 48/58 anonim ***** válasza:
Hülyegyerek a kérdező. Lerí róla, hogy egy primitív idióta kis p*csa. menj ásd el magad.
2015. aug. 19. 20:14
 49/58 A kérdező kommentje:
Ezt a pénzt mind én kerestem meg nyári munkával!!!! Es nem "apuci" penzet szórom
2015. aug. 19. 21:25
 50/58 anonim ***** válasza:

És egész évben nyári melózol?Mert azt írtad hogy 2 havonta 37ezer a fodrász neked.

17 éves lányt olyan jól fizetnének?Mert 80 ezret költöttél a semmire,a hajad megnő egy idő után úgyis,de alig tudom elhinni, hogy az 1 hónapos munkát erre költötted...elég meggondolatlanul dobtad ki a pénzt az ablakon.

2015. aug. 19. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!