Mi lenne a véleményetek rólam első látásra?
17éves vagyok
Hegyes műköröm,műszempilla 14mm es,fenékigérő hajhosszabbítás,platina szőkére festve,szolis bőr(mérsékelten!!!!!!!)rózsaszín ruha tetőtöl talpig. Tűsarok
Na ez egy hétköznapi...suliba menő kinézetem.
Kérdések
Szívesen ismerkednétek velem?..ha igen/nem miert??!!
Első benyomásod mi lenne rólam?
Első benyomás: Menj any*dba.
Nem: Mert h*lye kis plázap***csa vagy és idegesítenek az ilyen nyom*rék életképtelen emberek.
Az ilyen emberről azt gondolom,hogy nem lehet túlságosan egyedi személyiség, mert olyan emberek divatját majmolja, akiknek csak a külső számít. Ha valami ennyire kínosan követi az aktuális divatot és ennyire azt akarja mutatni,hogy ő milyen csinos, azzal valami nincs rendben belül.
Arról nem is beszélve,hogy ezek a felesleges kacatok, mint a műszempilla, meg a műköröm, szintén arra engednek következtetni,hogy ez a lány nincs mással elfoglalva, hiszen ha lenne valódi hobbija, akkor ezektől nem tudná csinálni. A fiúk nem erre gerjednek, ha mégis, biztos,hogy nem hosszú távon.
Szerintem inkább válassz saját stílust, amúgy is nagyon fiatal vagy még. Az iskolában pedig tanulni kellene, nem piperkőcködni, de nyilván a te dolgod.
Ja, és nem ismerkednék veled, pont a fent említett dolgok miatt.
Nem vagyok az....
3 ev es 2honapos kapcsolatom van :) soha se csaltam meg a baráto es nemis fogom !
Fogadok ezeket a kommenteket tobbségébe olyan lany írta aki ilyen silány..olcso...kinai vagy turis tuhát hord
És eszi az írigység ha olyan lányokat lát aki ad magára mert megteheti (:
....a kis nyomorult életetek....
A turiban vett ruháim 5x több időt bírnak ki, mint a plázában vett ruhák :D
Lerí rólad, hogy micsoda egy sznob vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!