Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lenne a véleményetek rólam...

Mi lenne a véleményetek rólam első látásra?

Figyelt kérdés

17éves vagyok

Hegyes műköröm,műszempilla 14mm es,fenékigérő hajhosszabbítás,platina szőkére festve,szolis bőr(mérsékelten!!!!!!!)rózsaszín ruha tetőtöl talpig. Tűsarok

Na ez egy hétköznapi...suliba menő kinézetem.

Kérdések

Szívesen ismerkednétek velem?..ha igen/nem miert??!!

Első benyomásod mi lenne rólam?

2015. aug. 18. 13:29
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
Az igényesség pont nem a műköröm alatt rohadó szaruréteg. :D Igazából te nem is mások véleményére vagy kiváncsi, hiszen látatlanba leszólod azt,akinek turis ruhái vannak, de emberileg valószínűleg ezerszer jobb, mint te bármikor is leszel.
2015. aug. 18. 13:57
 12/58 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt.
2015. aug. 18. 14:02
 13/58 anonim ***** válasza:
De én éhes vagyok :(
2015. aug. 18. 14:11
 14/58 anonim ***** válasza:

Szüleid vagy a pasid tart el?

Hány éves a pasid? 40?

2015. aug. 18. 14:17
 15/58 anonim ***** válasza:
Igen, nyilván itt mindenki irigy rád, mert az a szívünk vágya, hogy műanyagból fröccsöntött, személyiség nélküli, üresfejű Barbie babák legyünk. Egyébként milyen választ vártál? "Igen, fantasztikus vagy, e vagy a legcsodásabb, mert semmi emberi érték nincs benned, csak mű mű mű. Imádunk, pont ilyenek akarunk lenni, mint te."
2015. aug. 18. 14:31
 16/58 anonim ***** válasza:
Műanyag p*csát akarunk, éljen!
2015. aug. 18. 14:34
 17/58 anonim ***** válasza:

Az lenne a véleményem hogy ez kamunak hangzik de nagyon.

De ha igaz is lenne akkor a véleményem egyezne az előttem szólókéval.

2015. aug. 18. 14:35
 18/58 anonim ***** válasza:
Elárulnád hogy mire jó egy nyilvánvalóan kamu kérdést kiírni?
2015. aug. 18. 14:38
 19/58 anonim ***** válasza:
TERMÉSZETES SZÉPSÉG! hahó ezt keresik a férfiak, nem egy méteres műszempillát, ha leveszed, vagy lemosod a sminked akkor csúnya vagy valószínűleg. Azok a lányok, akik meg turis ruhákba járnak ezerszer szebbek, mert a belső szépségük sugároz. Úgy hogy pofa be, és ne szóld le akik nem méreg drága cuccokat vesznek fel.
2015. aug. 18. 14:58
 20/58 anonim ***** válasza:
0%

Takarodjatok már. Egy 17 éves lányról beszélünk. Igen követi a divatot mint minden 17 éves lány, és mivel tartós kapcsolata van így nem csak dugásra kell a népeknek. Igen plázacica, de ebből leszűrni, hogy kurvva, meg sznob meg a "kurvva anyját" nagyon durva neveletlenségre vall.

Nem mennék oda hozzád beszélgetni, de ha te odajössz hozzám és találunk közös beszédtémát akkor persze ismerkednék veled. A tapasztalataim alapján az ilyen lányok nem túl okosak én meg nem tudok a barátok köztről beszélgetni

Plázacica vagy, fiatal vagy. Ez így elég semleges, pár mondat után viszont kiderül, hogy kompatibilisek vagyunk-e

2015. aug. 18. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!