Az igényesség pont nem a műköröm alatt rohadó szaruréteg. :D Igazából te nem is mások véleményére vagy kiváncsi, hiszen látatlanba leszólod azt,akinek turis ruhái vannak, de emberileg valószínűleg ezerszer jobb, mint te bármikor is leszel.
2015. aug. 18. 13:57
12/58 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt.
2015. aug. 18. 14:02
13/58 anonim válasza:
De én éhes vagyok :(
2015. aug. 18. 14:11
14/58 anonim válasza:
Szüleid vagy a pasid tart el?
Hány éves a pasid? 40?
2015. aug. 18. 14:17
15/58 anonim válasza:
Igen, nyilván itt mindenki irigy rád, mert az a szívünk vágya, hogy műanyagból fröccsöntött, személyiség nélküli, üresfejű Barbie babák legyünk. Egyébként milyen választ vártál? "Igen, fantasztikus vagy, e vagy a legcsodásabb, mert semmi emberi érték nincs benned, csak mű mű mű. Imádunk, pont ilyenek akarunk lenni, mint te."
2015. aug. 18. 14:31
16/58 anonim válasza:
Műanyag p*csát akarunk, éljen!
2015. aug. 18. 14:34
17/58 anonim válasza:
Az lenne a véleményem hogy ez kamunak hangzik de nagyon.
De ha igaz is lenne akkor a véleményem egyezne az előttem szólókéval.
2015. aug. 18. 14:35
18/58 anonim válasza:
Elárulnád hogy mire jó egy nyilvánvalóan kamu kérdést kiírni?
2015. aug. 18. 14:38
19/58 anonim válasza:
TERMÉSZETES SZÉPSÉG! hahó ezt keresik a férfiak, nem egy méteres műszempillát, ha leveszed, vagy lemosod a sminked akkor csúnya vagy valószínűleg. Azok a lányok, akik meg turis ruhákba járnak ezerszer szebbek, mert a belső szépségük sugároz. Úgy hogy pofa be, és ne szóld le akik nem méreg drága cuccokat vesznek fel.
2015. aug. 18. 14:58
20/58 anonim válasza:
Takarodjatok már. Egy 17 éves lányról beszélünk. Igen követi a divatot mint minden 17 éves lány, és mivel tartós kapcsolata van így nem csak dugásra kell a népeknek. Igen plázacica, de ebből leszűrni, hogy kurvva, meg sznob meg a "kurvva anyját" nagyon durva neveletlenségre vall.
Nem mennék oda hozzád beszélgetni, de ha te odajössz hozzám és találunk közös beszédtémát akkor persze ismerkednék veled. A tapasztalataim alapján az ilyen lányok nem túl okosak én meg nem tudok a barátok köztről beszélgetni
Plázacica vagy, fiatal vagy. Ez így elég semleges, pár mondat után viszont kiderül, hogy kompatibilisek vagyunk-e
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!